«Dr. Død» vil ha Michael Jacksons lik til utstilling

Hjelpe meg da.......

hvorfor i all verden 

vil han stilles ut

på denne stygge måten??


 

(VG Nett) - Jeg kan gi Michael udødelighetens gave, sier Gunther von Hagens, alias «Dr. Død». Den berømte anatomi-kunstneren bekrefter nå kontakt med Jackson-ansatte.

Tror du Michael Jackson vil donere kroppen sin til «Dr. Død»?

  • Nei
  • Ja


[se resultat]

Ifølge Bild.com har Michael Jackson et ønske om å bli udødeliggjort av den tyske kunstneren. I et eksklusivt intervju svarer von Hagens at han er mer en villig til å hjelpe popkongen:

- Jeg vil ikke si noe annet enn at jeg har blitt kontaktet av en som jobber for Jackson. Jeg tar han gjerne med for å kikke på utstillingene mine slik at vi kan diskutere en mulig positur for han, uttaler tysklands moderne «Dr.Død» til tyske Bild.

Gunther von Hagens er berømt for å ha funnet opp «plastisering», en metode for å bevare døde menneskekropper ved hjelp av spesielle plaststoffer.

- Laboratoriet mitt er dødens skjønnhetssalong

Hagens er anatomiprofessor, og har i sine kontroversielle utstillinger «Bodyworlds» allerede stilt ut flere «levende lik». Men han vil ikke ut med hvem menneske-modellene er.

- Jeg har ikke lov til å avsløre navnene på de som donerer kroppene sine til meg. Dette er på grunn av vanlig taushetsplikt for en leges pasienter, sier han.

I DØDSRIKET: Den kontroversielle kunstneren Gunther von Hagens har blitt berømt for sin kroppskunst ved hjelp av plastisering av lik. Foto: AFP
Men den tyske kunstkongen går ikke av veien for å reklamer litt for sin dødsgeskjeft:

- Mitt plastiserings-laboratorium er som en moderne post-mortem skjønnhetssalong. Vi forynger kroppene og fjerner alle uønskede skavanker, forteller Hagens til Bild.

Snart 10 000 på donorlisten

Michael Jackson er kjent for sine omfattende plastiske operasjoner, og nå kan det altså se ut som han vil fortsette inngrepene også etter sin død.

- Hvis han velger å bli et plastinat kan han fortsette å få kroppen formet og forandret. Akkurat som han gjorde da han var i live, sier Gunther von Hagens.

«Dr. Død» har allerede en liste med over 9 900 personer som vil donere kroppen sin til kunsten hans når de dør. Mer enn 900 av dem er amerikanske.

Et møte mellom Jackson og Hagens kan finne sted allerede i sommer, siden popkongens London-konsert i juli er samtidig med tyskerens utstilling i den britiske hovedstaden.

 

  • 26.03.2009 kl.12:49 i Crazzzzzzy
  • Én stykk fotspor
  • Permalenke
Image and video hosting by TinyPic

Én stykk fotspor

Iselin og jentene=)

26.03.2009 kl.12:56

www.scrapstore.no er adr. til min butikk. Den er ikke veldig fancy... Skal få byttet design og oppsett, men finner aldri tid til det:pLykke til med netbutikk da=)=)

Gi meg din kommentar

fru Lyng

fru Lyng

40, Hamar

------------------------------------ besøkende leser nå min blogg
------------------------------------ Jeg er ei dame med sterke meninger. Og jeg står for de!! Stort sett smilende og blid, men kan knurre! Jeg er gift med verdens herligste mann, og vi har to herlige barn, Go`gutten Leo Alexander, og go`jenta Emma Victoria. Blogger om det jeg finner interessant og som opptar meg..så det blir mye interiør, hus og hage...samt mine gull og mitt liv. En blogg for venner og familie. Men syns det er veldig kos at du stikker innom. Lurer du på noe...send meg en mail frulyng@me.com

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Arkiv

hits