Tannleger fra helvete

Synes du tannlegen din er en sadist? Du skal være glad for at du ikke setter deg i stolen hos en av disse!

Foto: FlickR

David Acer
Den homoseksuelle tannlegen David Acer fra Florida tok det ikke spesielt pent da han fikk diagnosen HIV-positiv. Han sørget nemlig for å smitte seks av sine pasienter med vilje, og først to år senere ble han arrestert. Han døde av sykdommen i 1990.

Glennon Engleman
Den amerikanske tannlegen Glennon Engleman forgiftet to kvinner fordi de ikke hadde betalt regningen sin. Dessuten tok han livet av fem mannlige kunder, og presset enkene for penger etterpå.

Doktor Medyllin Campo
Den sør-afrikanske tannlegen Medyllin Campo var lei av de hvite menns makt i landet, og derfor pumpet han livsfarlig gass i stedet for lystgass inn i en pasient. I andre tilfeller forgiftet han dem, og han ble først stoppet etter å ha tatt livet av tolv personer.

Ken Wrightwood
På begynnelsen av 1900-tallet var det smått med gode tannleger i London. Wrightwood var en skikkelig kvakksalver, som rakk å smitte minst 150 pasienter med alt fra leverbetennelse til dødelige infeksjoner i tankjøttet.

Milan Babic
Serbias tidligere president Slobodan Milosevics høyre hånd var opprinnelig tannlege, men det var ikke i yrket han gjorde seg bemerket. Babic ble nemlig dømt til fengsel for utryddelser av kroater i flyktningeleire i Serbia, og begikk selvmord i fengsel i 2004.
  • 15.04.2009 kl.17:16 i Crazzzzzzy
  • Én stykk fotspor
  • Permalenke
Image and video hosting by TinyPic

Én stykk fotspor

Linn Thomassen

15.04.2009 kl.17:44

Aldri hatt noe særlig tannlegeskrekk, men merker det kom nå! hehe.

Gi meg din kommentar

fru Lyng

fru Lyng

40, Hamar

------------------------------------ besøkende leser nå min blogg
------------------------------------ Jeg er ei dame med sterke meninger. Og jeg står for de!! Stort sett smilende og blid, men kan knurre! Jeg er gift med verdens herligste mann, og vi har to herlige barn, Go`gutten Leo Alexander, og go`jenta Emma Victoria. Blogger om det jeg finner interessant og som opptar meg..så det blir mye interiør, hus og hage...samt mine gull og mitt liv. En blogg for venner og familie. Men syns det er veldig kos at du stikker innom. Lurer du på noe...send meg en mail frulyng@me.com

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Arkiv

hits