mamma...hva skjer med oss når vi dør?

I dag har Leo vært alvorlig ved leggetid. Og spurt og lurt veldig på det med døden.
Jeg liker jo ikke døden selv, så kjenner han setter meg litt ut når han begynner å spørre om det.
"mamma...når vi dør....hvorfor bor vi da i himmelen?"
"og hvis vi er døde....hvordan kan vi da leve i himmelen?"

hmm....smart han lille jr....

"mamma...hva skjer med oss når vi dør?"

Og jeg kjente jeg fikk en klump i halsen.
Vet ikke hva det er som skremmer meg så veldig med døden. Men trur nok det er det at når man dør så er thats it liksom.
Du er borte forever. No more. Og dette er den lille sjansen du har....
Høres jo egentlig litt sprøtt ut det og. At det ene livet en får tildelt skal gå til jobb, pengemas...og en masse "unødvendige" ting. Jeg vil da heller leve det livet jeg har. For en vet jo aldri hvor lenge en blir her.
Det er en annen ting. At etter en har fått barn, forsterkes denne angsten for døden. Du vil jo oppleve alt med dine barn.
Barnehage....skole....konfirmasjon....bryllup....barn.....og bare tanken på å kanskje ikke skal få oppleve dette. Ja det er en grusom tanke. Er du slik?? Er du redd for hva døden bringer?
Jeg husker ikke om jeg har lagt den ut tidligere. Men da jeg lette etter en sang på youtube kom jeg over denne utrolige
triste historien om ei lita jente på 2 år, som dør av kreft. Og mammaen hennes har laget så utrolig mange flotte minnelåter og videoer til den herlige jenta si. Så legger ved noen her, slik at dere kan få se.
Sett ipoden min på pause...finn lommetørkle....og be happy for what you got!
Jeg gråter hver gang jeg ser disse...og bare tanken på å miste det kjæreste en har...
Nei...se på. Så skjønner du hva jeg mener

Dette er lille  Mila Cassie Phillips.


  • 15.04.2009 kl.21:23 i Diskusjoner, tanker og temaer
  • 5 søte fotspor
  • Permalenke
Image and video hosting by TinyPic

5 søte fotspor

Linn Elisabeth

15.04.2009 kl.21:31

De små skattene våre er jo hele livet vårt :) Grusomt å tenke på at det finnes foreldre som har mistet barnene sine, orker ikke tenke tanken engang,Døden skal komme når vi er gamle og mette av dage, urettferdig når den kommer før.Ha en fin kveld :)

Everydaylove

15.04.2009 kl.21:46

Jeg scrollet bare raskt forbi de videoene jeg altså. Ette rjeg fikk Håkon og Hannah blir jeg kvalm av å tenke på døden. Jeg er ikke redd for selve døden eller det å dø, men å ikke få oppleve....Kjenner at jeg ikke orker skrive mer om det engang. Ikke etter å ha tenkt så innmari mye på regine:o(

mariann

15.04.2009 kl.21:49

Jeg klarer ikke se de snuttene jeg, da blir jeg nok sittende og sutre resten av kvelden. Er jo ganske nybakt mamma og hormomer er i full sving... Men det er et tema jeg stadig tenker på, mye etter at jeg fikk vite at jeg hadde hjertefeil og måtte opereres, men prøver å nyte livet idag istedet for å være redd for noe som skal inntreffe en eller annen gang, forhåpentligvis om LENGE.. Sv: Ja, HALLELUJA for kiropraktorer...på sykehuset (etter fødselen) klaget jeg mye over nakken, da fikk jeg en paracet og det var det... hva med å ansette kiroer på sykehus, det hadde vært noe. Finnes ikke noe verre enn å sove i en sykeseng. God kveld/ natt... Klem.

Mona

15.04.2009 kl.22:06

jeg begyne jo å sippe når jeg så den ene videon jeg..he he...døden skremmer meg,det å ikke være der for jentene mine mer..sånt skremmer meg...usj.....håper du har det fint snuppa...klemmer...

June E

15.04.2009 kl.22:37

Ikke lett å hvite hva man skal svare disse barna når de spør om døden. Minste min, nå på 11 år. Er født med halvt hjerte. Egentlig består hans hjertefeil av flere. Han har hatt tre hjerteopr.første opr. var han bare 4 dager gammel. Alle før fylte 2 år. Da så og si bodde vi på sykehus.Han var mye dårlig.Det var ikke lett å sitte å vente de timene en operasjon varte.Vi viste jo ikke om gutten vår ville overleve.Selv den dag i dag vet vi ikke hva framtiden vil bringe.Den eldste levende personer med samme type hjertefeil er bare 30 år.Men det kan man jo ikke gå rundt å tenke på.Nå kan vi bare være taknemlig for at han lever, og er en aktiv, og for det meste glad gutt.

Gi meg din kommentar

fru Lyng

fru Lyng

40, Hamar

------------------------------------ besøkende leser nå min blogg
------------------------------------ Jeg er ei dame med sterke meninger. Og jeg står for de!! Stort sett smilende og blid, men kan knurre! Jeg er gift med verdens herligste mann, og vi har to herlige barn, Go`gutten Leo Alexander, og go`jenta Emma Victoria. Blogger om det jeg finner interessant og som opptar meg..så det blir mye interiør, hus og hage...samt mine gull og mitt liv. En blogg for venner og familie. Men syns det er veldig kos at du stikker innom. Lurer du på noe...send meg en mail frulyng@me.com

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Arkiv

hits