Forlot sine 3 barn....

Sa de skulle ta en røyk - stakk fra barna

 
- STAKK FRA BARNA: Tyske Ina Caterina Remhof (26) og Sascha Schmidt (24) er etterlyst i Italia etter å ha stukket fra tre barn på en pizzarestaurant. Foto: Italiensk politi

(VG Nett) De tre små barna satt på restaurant og spiste pizza med moren og hennes kjæreste, da de to gikk ut for å ta en røyk. Siden har ingen sett dem.

Italienske myndigheter gikk i dag ut med navnene på det etterlyste paret Ina Caterina Remhof (26) og Sascha Schmidt (24), som med sin forsvinning har rystet store deler av Italia. Politiet har nå en storstilt jakt på paret.

Betjeningen reagerte

De to tyskerne og de tre barna på seks og to år og åtte måneder, ankom det nordvestre Italia søndag.

Om kvelden tok de med seg sine barna på en pizzarestaurant i byen Aosta. De fem spiste og hygget seg ifølge betjeningen som en hvilken som helst familie, men et stykke ut i måltidet ble de to voksne røyksugne og ga barna beskjed om at de skulle ut og ta seg en røyk hver.

Men de to kom ikke tilbake. Ifølge Daily Mail reagerte betjeningen da barna hadde sittet alene i rundt 10 minutter, og gikk ut for å se etter de to voksne.

- Todde mamma var på do

Da var de borte vekk, og ingen har sett dem siden. Tilbake satt tre barn, to av dem gamle nok til å lure på hvor i all verden moren og hennes kjæreste hadde tatt veien.

- De to eldste skjønte ingenting. De trodde kanskje moren hadde gått på toalettet og fått problemer med å finne veien tilbake, sier pizzaeier Carmelo Casella, ifølge nyhetsbyrået AP.

Parets bil, en Ford Fiesta, ble senere funnet i utkanten av byen. Men Remhof og Schmidt er fremdeles som sunket i jorden. Politiet har tro på at paret fortsatt er å finne i Italia, men fremdeles er det tyske paret som sunket i jorden.

- Så forsømte ut

Politiet har fått kontakt med bestemoren til barna, uten at det er kommet frem nærmere opplysninger om hva disse samtalene har brakt frem. I mellomtiden blir barna ivaretatt av lokale myndigheter.

Førstebetjent Lorenzo Mediano i Aosta-politiet sier at både voksne og barn så noe fattigslig ut. Disse opplysningene understøttes av at paret skal ha blitt nektet innsjekk på et hotell i nærheten på grunn av manglende dekning på betalingskortet.

- Barna så ut til å være i god fysisk form, men de så noe forsømte ut, sier han, ifølge AP.

Ina Caterina Remhof (26) er rundt 1.70 høy, gjennomsnittlig kroppsbygning, rett, brunt hår og brukte lyseblå jeans og grå hettegenser da hun forsvant. Sascha Schmidt (24) er rundt 1.80 høy, med mørkt, kort hår og en genser med påskriften «London» da han forsvant.

  • 22.04.2009 kl.12:31 i Nyheter
  • Én stykk fotspor
  • Permalenke
Image and video hosting by TinyPic

Én stykk fotspor

Toril Kremmervik

22.04.2009 kl.13:08

Fy! Syke folk! Jeg blir så sint når jeg leser om sånt! Stakkars barn! Jeg får så vondt inni meg på barnas vegne når jeg leser om totalt foreldresvikt på grovt plan!

Gi meg din kommentar

fru Lyng

fru Lyng

40, Hamar

------------------------------------ besøkende leser nå min blogg
------------------------------------ Jeg er ei dame med sterke meninger. Og jeg står for de!! Stort sett smilende og blid, men kan knurre! Jeg er gift med verdens herligste mann, og vi har to herlige barn, Go`gutten Leo Alexander, og go`jenta Emma Victoria. Blogger om det jeg finner interessant og som opptar meg..så det blir mye interiør, hus og hage...samt mine gull og mitt liv. En blogg for venner og familie. Men syns det er veldig kos at du stikker innom. Lurer du på noe...send meg en mail frulyng@me.com

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Arkiv

hits