Er det rart jenter sliter med selvbildet??

jeg sitter å hører på en diskusjon ute i kafeteriaen her. Hvor det sitter 4 jenter med hvert sitt vannglass og en liten salat.
De diskuterer mote og kropp, og hun ene klager over hvor tykk hun må ha blitt, fordi hun nå må kjøpe large på h&m samt andre butikker. Og der blir jeg provosert. For det er ikke jentene som blir tykkere, men str som blir mindre. Så det som tidligere var medium, er nå large.
Og jeg syns det er fælt at jenter i 10 års alderen begynner å tenke på slanking....De skal leve livet de....la kroppen få former slik at de kan vokse opp å bli flotte kvinner.
Men så begynte jeg å ta en titt på modellbilder. Og enda mer provosert blei jeg da jeg ser motebransjen bruke slike modeller....for disse burde fått streng beskjed om å legge på seg 10-15 kg. For disse burde neimen meg ikke få jobb noe sted. Ikke rart jentene får problemer med sin egen kropp.
Skam dere!!

neurikianoreksia
kn01bighs6
skinnymodel
syltynn modell

Nei...dette er jo syke jenter i mine øyne. Og de burde iallefall ikke få jobb i en bransje som har så mye makt over jenter/damer som de har i dag.

Hva syns du om disse skinny modellene?
Er dette slik du vil se ut??
  • 22.04.2009 kl.13:43 i Diskusjoner, tanker og temaer
  • 7 søte fotspor
  • Permalenke
Image and video hosting by TinyPic

7 søte fotspor

Charlotte

22.04.2009 kl.13:46

Det jeg ikke kan skjønne er at jenter vil se ut som disse jentene på bildene her. Og er sant som du sier, slike syke jenter burde ikke fått jobb i en slik bransje. Det er ikke fint, og de burde heller fått hjelp til å komme seg ut av den tydelige sykdommen de lider av.At enkelte jenter syntes dette er pent å se på, det kan jeg ikke fatte!

lene

22.04.2009 kl.14:02

huff... kan ikkje skjønne at dette er fint å sjå på eingang.. klea sitter løst,og dei ser meir livlause ut enn levende.. klær skal sitte fint på kroppen,og det er mange ganger eg har opplevd at eg syns kle ser heilt j***** ut på hengeren,men med ein gang eg får dei på er dei mykje finere... er på mange måter glad eg berre har gutter,og slepp det at dei får sånne "forbilder",sjøl om gutta sikkert har sitt og stri med oxo...

Kristine Aga

22.04.2009 kl.14:51

aldri se sånn ut. kanskje tynnere. men ikke sånn

Rati & Rikke

22.04.2009 kl.16:41

Huff, det ser helt forferdelig ut.. men jeg tror trenden er i ferd med å snu nå. I Britains next top model feks er det en anorektisk jente med nå, og hun får stadig vekk beskjed om å legge på seg, og Madrid fashion week har innført BMI grenser, sånn at de som er undervektige ikke får være med. Og de øverste bildene er forresten manipulert i photoshop ;)

Elisabeth

22.04.2009 kl.17:00

Ja, det er helt sykt. Småjenter vokser opp i en verden som rangerer en etter hvor mange plastiske operasjoner du har gjort. Det er viktigere å være tynn og kul, enn søt og snill. Trist.

Live

22.04.2009 kl.19:39

Vel å merke så er jeg ikke helt fornøyd med kroppen min, men heller er jeg litt overvektig enn å se ut som et skjellet.. Satt faktisk og tenkte på klesstørelser her om dagen, hvordan jeg når jeg går inn døra KappAhl går ned flere størrelser og når jag går inn døra på HM og Byoung eser jeg ut flere størelser.

watchmoose

22.04.2009 kl.21:00

Jeg måtte på med lupe jeg....

Gi meg din kommentar

fru Lyng

fru Lyng

40, Hamar

------------------------------------ besøkende leser nå min blogg
------------------------------------ Jeg er ei dame med sterke meninger. Og jeg står for de!! Stort sett smilende og blid, men kan knurre! Jeg er gift med verdens herligste mann, og vi har to herlige barn, Go`gutten Leo Alexander, og go`jenta Emma Victoria. Blogger om det jeg finner interessant og som opptar meg..så det blir mye interiør, hus og hage...samt mine gull og mitt liv. En blogg for venner og familie. Men syns det er veldig kos at du stikker innom. Lurer du på noe...send meg en mail frulyng@me.com

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Arkiv

hits