HAN FORTJENER IKKE LEVE....

Jeg har blogget om denne saken tidligere.... Jeg gråter også.... 
Og jeg kjenner det stikker i hjeterota å lese alt dette.
Vanligvis ønsker jeg ingen vondt. Men etter å ha lest denne historie, syns jeg virkelig ikke denne mannen fortjener et verdig liv. Da moren fant sønnen sin livløs, fant de han med munnen full av papir. I hodet hadde han et 17 cm langt brudd. Og leser en mellom linjene, kan en lese om en stefar som så fort moren gikk ut, gikk inn til gutten...puttet papir inn i munnen hans slik at han ikke kunne skrike...og hamret løs.
Får ikke denne mannen skikkelig straff, hva sier det andre barnemisshandlere??
Det forteller dem at de kan herje fritt med de forsvarsløse og små.
Det forteller dem at de små ikke har rettigheter, og at ingen tar vare på dem.
Og jeg skammer meg over alle som sviktet denne gutten.
Hvorfor gjorde de ikke noe??
Hvorfor gjorde ikke besteforeldrene mer??
Jeg mener både stefaren og moren bør få 21 års fengsel. Minst...
Ikke er det nok at de har tatt livet av en person. De har tatt livet av en forsvarsløs liten gutt på 8 år.
Misshandlet han så grovt, at andre blir kvalme.
Får denne mannen og kvinnen gå løs, håper jeg virkelig noen tar affære...
Og jeg blir ikke sjokket om straffen blir mild. For i norge straffes en værst om en har lurt staten for noen kroner.

Sorry assa...men slike fortjener å føle like mye smerte, redsel og frykt som de lot denne gutten føle sine siste dager.
Og for denne søte, gode guttens skyld, håper jeg virkelig det er et liv etter dette livet. Slik at han får et
liv hvor han kan være den glade gode gutten han skulle vært.
I hope i hope....
En får så lyst til å holde godt om slike barn....klemme de skikkelig. Vise de at kjærlighet finnes. Ta de til seg. Desverre er det alt for mye slike hendelser. Og jeg mener at straffen for barnemishandling og barnedrap skulle hatt et ekstremt utfall. Så kanskje folk hadde tenkt seg om flere ganger.

kom til meg lille venn,
og jeg skal vise og gi deg den kjærlighet du fortjener.
Kom til meg lille venn, 
og du skal igjen få føle gleden av bare det å kunne smile.
Kom til meg lille venn, 
og jeg skal gi deg trygghet.
Kom til meg lille venn,
lev livet!!
Dette er saken;

Christoffer Kihle Gjerstad

? 18.09.1996 - 02.02.2005

? Døde etter mishandling. Under obduksjon ble det funnet et 17 cm langt brudd på hodeskallen

? I oktober 2008 ble stefaren funnet skyldig i mishandling med døden til følge. Han har anket dommen på seks års fengsel, som dermed ikke er rettskraftig

? I går begynte ankesaken i Agder lagmannsrett i Tønsberg.

? Ifølge Fylkesmannen ble gutten sviktet av både skole og helsepersonell.


christoffer

(Dagbladet.no): Stefaren til Christoffer Kihle Gjerstrad (8) står tiltalt for å ha mishandlet gutten til døde.

I retten i dag hvedet et vitne at stefaren har betrodd seg til ham.

Vitnet, som kjente Christoffer og Christoffers mor også før den tiltalte stefaren kom inn i bildet, vitnet over telefon. Han fortalte blant annet om en episode sommeren 2004 - et halvt år før Christoffer døde - da den tiltalte stefaren hadde uttrykt fortvilelse over den ADHD-rammede gutten.

- NN (stefaren) sa at «av og til føler jeg at vi ville hatt det bedre uten Christoffer», fortalte vennen.

Han tenkte på denne kommentaren da stefaren ringte for å fortelle at Christoffer var død et halvt år senere.

- Da poppet kommentaren opp i hodet mitt igjen. Første reaksjonen da jeg la på telefonen var at «fy faen, nå har han gjort noe», fortalte vitnet i retten.

Vitnet forklarte seg ikke under behandlingen av saken i tingretten, men ble første gang avhørt av politiet 13. mars i år. Han skal selv ha meldt seg for påtalemyndigheten i saken.

Selvskading ikke sannsynlig
Christoffers stefar og mor har lansert selvskading som en mulig forklaring på dødsfallet.

Overlege Eva Wannag fra Oslo universitetssykehus Ullevål ga en sakkyndigerklæring om ADHD:- Jeg ser på selvpåførte skader som en svært lite sannsynlig følge av Christoffers ADHD-diagnose, sa Wannag.

- Det er vanlig at barn umiddelbart henvender seg til voksne for å fortelle hva som har skjedd. Det er påfallende at han ikke har villet snakke om hvordan skadene har oppstått. Det kan skyldes psykologiske faktorer, som at han ikke ville snakke om hvordan skaden har oppstått, fordi han kan ha blitt truet, sa Wannag.

Ville ikke hjem
Christoffers far, farmor, mormor og onkel forklarte seg også i Agder lagmannsrett i formiddag. Alle forteller om at Christoffers mor ble mer innesluttet etter at stefaren kom inn i bildet på nyåret 2004. De forteller også om flere uforklarlige skader på den åtte år gamle gutten.

Christoffers mormor, Ragnhild Gjerstad, forklarte seg blant annet om den siste helga hun så Christoffer, helt i slutten av januar.

- Han ville ikke hjem. Siste helga han var hjemme hos oss, mistet han matlysta da mora kom for å hente ham. Han skreik, og nektet å ta på seg ytterjakka, fortalte Gjerstad i retten.

- Jeg forsøkte å spørre NN (Christoffers mor). Hva er det som skjer hjemme hos dere? Hva er det som ikke stemmer? Hun svarte at det ikke var noe galt, sier Gjerstad.

Rettssaken vil gå fram til torsdag neste uke. Da vil de ti personene i juryen trekke seg tilbake for å avgjøre om 36-åringen er skyldig i å ha forvoldt Christoffers død.

  • 23.04.2009 kl.18:05 i Nyheter
  • 6 søte fotspor
  • Permalenke
Image and video hosting by TinyPic

6 søte fotspor

Mona

23.04.2009 kl.18:06

Jeg hater misshandling!Besøke bloggen min? http://monabstrommen.blogg.no

Benedikte Bull

23.04.2009 kl.18:12

Og herregud, Psucho bitches! De jævlene fortjener faen akkurat samme mishandling selv. Blir så forbanna og frustrert av sånne forferdelige mennesker!

Hilde

23.04.2009 kl.18:20

Det er GRUSOMT. At noen kan ha hjerte til det, det er så ufattelig :(colour.blogg.no

Sigrid Kvåle

23.04.2009 kl.18:37

UNNSKYLD meg, men fekk den jævelen kun 6års fengsel?!??!??! KE FAEN. Då begynna eg å lura på korleis detta samfunnet fungera. At ein person som også e ein farsfigur for ein liten gutt kan skade det barnet så mykje at han dør. Han burde fått livstid berre for å ha MISHANDLA gutten. Han burde fått dødsstraff på stedet for å ha drept gutten. Akkurat når eg høyre om sånt, kunne eg ønska me budde i USA, med dødsstraff. Då får jævlane som fortjent. Folk som ikkje let andre få leva, burde heller ikkje få leve! Det rive meg i hjertet at noken kan klare å mishandle og skade ein så skjønn gutt! Noken folk e SJUKE.

Eva

23.04.2009 kl.18:39

Jeg leste hele denne saken i Aftenpostens A-magasin sist fredag og jeg må si det gjorde inntrykk. Jeg fikk nesten ikke sove den kvelden og det skremmer meg at mennesker kan være så onde.Det at det ikke var noen som gjorde noe er helt utrolig! Jeg fatter det ikke!Når jeg tenker på hvor vondt lille Christoffer måtte ha hatt det og hvor redd han måtte ha vært får jeg gråten i halsen. Jeg håper virkelig at både stefaren og moren blir sperret inne for alltid og at det lille barnet de har sammen nå blir tatt fra dem og plassert hos noen snille og trygge mennesker.

Yong

23.04.2009 kl.20:09

Uff, jeg blir helt dårlig av å lese sånne ting, så jeg styrer med vilje unna detaljer. Jeg klarer ikke å forholde meg til det på en saklig måte og bærer en vond følelse inni meg i flere dager etterpå, det er helt forferdelig!!! !!! !!! Ord blir fattige i slike saker...

Gi meg din kommentar

fru Lyng

fru Lyng

40, Hamar

------------------------------------ besøkende leser nå min blogg
------------------------------------ Jeg er ei dame med sterke meninger. Og jeg står for de!! Stort sett smilende og blid, men kan knurre! Jeg er gift med verdens herligste mann, og vi har to herlige barn, Go`gutten Leo Alexander, og go`jenta Emma Victoria. Blogger om det jeg finner interessant og som opptar meg..så det blir mye interiør, hus og hage...samt mine gull og mitt liv. En blogg for venner og familie. Men syns det er veldig kos at du stikker innom. Lurer du på noe...send meg en mail frulyng@me.com

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Arkiv

hits