Tuller de eller????

Sitter stadig vekk, og får nye innlegg om det paret som hadde bilsex i påsken.
Hva er så spennende med det?
De er helt sikkert ikke de eneste...??
Og hun sier hun vil legge det hele bak seg. At hun er litt flau over alt dette.
Hallo...da kliner en ikke tryne opp i alt av aviser og blader.

- BBC har tilbudt oss 100.000 kroner for et intervju. Journalister ringer fra hele Norge, de ringer fra Asia og Kosovo og overalt. Men jeg tror ikke det er så veldig aktuelt. Jeg vil bare legge saken bak meg, sier 21-åringen til VG Nett.

Ha ha....hvem gidder by 100.000 for et intervju ?
Hallo....hvor interessant er dette liksom??

Må være desperate overkåte menn som ser sitt til å få høre en opphissende historie.
KJØP DEG ET PORNOBLAD DAVEL!!


Hva mener du om denne saken?
Er det en nyhet en trenger å kline opp på alle forsider??
Finnes det ikke mere interessante nyheter enn dette??

Hmm....

VG Nett) Det gikk fort i svingene da flørten tok overhånd for Lisa Marie Høglund (21) og Martin Seland Kjelsås (29). Nå vifter nyhetskanaler fra hele verden med tusenlapper for parets historie.

Har du hatt sex i bil?

  • Nei
  • Ja


[se resultat]

Ekskjærestene fra Hønefoss kjørte mellom Oslo og Drammen 1. påskedag med sex som samtaleemne, da de ikke klarte å vente lenger. Hun skrevet over ham, og mens påsketuristene gjorde store øyne hadde de sex mens de kjørte.

Martin Kjelsås sier journalister fra flere land ringer hele tiden for å få en bit av historien. Samtidig forteller Lisa Marie Høglund at hun angrer bittert på det hun gjorde.

- Det begynte som en spøk, men følelsene tok overhånd. Nå angrer jeg. Det skulle aldri ha skjedd. For det første var det trafikkfarlig, for det andre har jeg såret folk som står meg nær. Det er vondt å tenke på, sier hun til VG Nett.

Tilbys flere månedslønner

Det var en søndag kveld på E18 de våryre skapte overskrifter både nasjonalt og internasjonalt. Etter det har det vært hett rundt paret som tidligere har vært kjærester.

LES OGSÅ:Tatt for bilsex i turbofart

- BBC har tilbudt oss 100.000 kroner for et intervju. Journalister ringer fra hele Norge, de ringer fra Asia og Kosovo og overalt. Men jeg tror ikke det er så veldig aktuelt. Jeg vil bare legge saken bak meg, sier 21-åringen til VG Nett.

I tirsdagens Se og Hør står både hun og sjåføren frem med sin historie om det som skjedde.

Der forteller Martin Kjelsås at han forsøkte så godt han kunne å holde en jevn kurs og riktig hastighet, men farten varierte mellom 40 og 124 kilometer i timen.

- Lisa Marie satt over meg, og jeg klarte ikke å justere trykket på gasspedalen slik jeg burde.

Det kan politiet i Søndre Buskerud skrive under på. For bak den vinglete bilen lå en sivil politibil. Og inni politibilen satt en betjent som filmet hele hendelsen.

- Tenkte ikke over det

- Jeg så at det var en bil som fulgte oss tett, men det falt meg ikke inn at det kunne være en sivil politibil. Jeg trodde det var noen som bare var nysgjerrige, sier Lisa Marie Høglund til VG Nett.

Etter å ha filmet bilen over 900 meter satte politibilen på blålysene, og ga signaler om at de måtte stoppe.

- Vi stoppet, og Martin gikk ut. Jeg var så flau, forteller den 21 år gamle kvinnen.

Hun sier at politibetjenten som sjekket vognkort og førerkort ikke kunne dy seg.

- Ble ferdig

- Han spurte om vi ble ferdig, sier 21-åringen.

Det kunne sjåføren bekrefte.

Han mistet førerkortet, hun kjørte hjem.

Ifølge Se og Hør synes de to det er greit å stå frem ettersom de fleste i nærmiljøet allerede kjenner historien. Men samme dag fikk Lisa Marie Høglund merke den ufrivillige kjendisstatusen i lokalmiljøet.

- Alle vet jo at det er oss, men det er ubehagelig med så mye fokus. Jeg har fått en lang rekke tekstmeldinger, og folk ser stygt på meg på gata. Noen skriver til meg at de synes det som skjedde var kult, andre spør om jeg er en idiot, forteller hun.

- Hvis jeg får lov, vil jeg gjerne få frem at jeg beklager det sterkt, særlig overfor familien min, og ikke minst overfor min nye kjæreste. Jeg er redd jeg har mistet ham for godt etter det som skjedde, sier hun.

- All fornuft tilsier at vi ikke skulle ha gjort det. Men det bare skjedde. Det var uansvarlig, avslutter hun.

- To av tre har hatt bilsex

For fem år siden gjennomførte bilmerket Honda en undersøkelse som viste at to av tre kvinner har hatt sex i bilen.

LES OGSÅ:Lastebilsjåfører lei av bilsex

Året før vakte en danske oppsikt i Sør-Trøndelag, da han hadde sex i 151 kilometer i timen. Mannen hevdet senere overfor politiet at buksen var kneppet opp, fordi han nettopp hadde spist.

  • 27.04.2009 kl.12:29 i Nyheter
  • Én stykk fotspor
  • Permalenke
Image and video hosting by TinyPic

Én stykk fotspor

Therese

27.04.2009 kl.12:45

Alt med måtehold synes jeg :) Så klart er det vanskelig å holde igjen hvis det blir for ille, men hvorfor ikke bare svinge til siden ? Skjønner det er spennende, men er det like spennende hvis føreren kjjører av veien og krasjer eller er uheldig og tar livet av andre? Tror ikke det...

Gi meg din kommentar

fru Lyng

fru Lyng

40, Hamar

------------------------------------ besøkende leser nå min blogg
------------------------------------ Jeg er ei dame med sterke meninger. Og jeg står for de!! Stort sett smilende og blid, men kan knurre! Jeg er gift med verdens herligste mann, og vi har to herlige barn, Go`gutten Leo Alexander, og go`jenta Emma Victoria. Blogger om det jeg finner interessant og som opptar meg..så det blir mye interiør, hus og hage...samt mine gull og mitt liv. En blogg for venner og familie. Men syns det er veldig kos at du stikker innom. Lurer du på noe...send meg en mail frulyng@me.com

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Arkiv

hits