Han skulle fått livstid..minst!

Jeg har fulgt denne saken all the way. Og at denne mannen bare får 6-7 år er en skam.
Nå må rettsvesenet snart begynne å straffe disse folkene som misshandler og dreper disse stakkars barna.
Disse små som ikke kan beskytte seg selv.
Jeg har sagt det før, pg sier det igjen....forbrytelsen blir nesten værre mot barn, siden de ikke kan bekytte seg selv.
Så jeg syns denne mannen burde få minimum 21 års fengsel.
Moren burde sin straff, som har latt dette pågå. De burde begge blitt sterilisert og mistet muligheten for å sette andre barn til verden.
Hadde denne mannen tatt livet av en politimann, eller svindley staten for noen millioner, hadde han fått en mye strengere straff enn hva han nå har fått.

JEG SKAMMER MEG OVER RETTSSYSTEMET VÅRT!!

Her er det siste i saken..

Dømt for å ha mishandlet stesønn til døde

(VG Nett) Juryen kjente stefaren skyldig i å ha skadet stesønnen slik at han døde.

DØDE: Den åtte år gamle gutten døde av skadene. Nå er stefaren dømt. Foto: Privat
DØDE: Den åtte år gamle gutten døde av skadene. Nå er stefaren dømt. Foto: Privat

Juryen i Agder lagmannsrett sier at mannen som er tiltalt for å ha mishandlet stesønnen slik at han døde, er skyldig, skriver NTB.

Nå kan stefaren vente seg søksmål fra stesønnens far.

- Penger kan aldri erstatte tapet av en sønn, så dette blir i alle tilfeller bare en symbolsk erstatning, sier Knut Gunnar Brindem til Aftenposten.no.

Les også:- Voldstiltalt stefar trues med hevn

Nektet straffeskyld

Den 36 år gamle mannen fra Sandefjord var tiltalt for å ha påført den åtte år gamle stesønnen (8) så store hodeskader at han burde ha innsett at det var en fare for at gutten kunne dø av skadene.

Han ble dømt til seks års fengsel i Tønsberg tingrett i oktober i fjor. Stefaren har hele tiden nektet straffskyld, og anket dommen til lagmannsretten.

Også moren har i retten nektet for at stefaren var skyldig.

- Tiltalte kan godt være en voldsmann, selv om kona benekter dette og at hennes barn blir slått. Morens offisielle syn på saken er slik jeg ser det ikke et bevis av særlig betydning. Det kan også være et uttrykk for at hun ønsker å glemme, sa lagretteformann Erik Holth før juryen gikk i tenkeboksen.

LES OGSÅ:Fikk uforsvarlig legehjelp

Funnet i sengen

Gutten ble funnet død i sin egen seng i februar 2005. Han hadde omfattende hodeskader, et 17 centimeter langt skallebrudd, knusningsskader i kinnet og dessuten blåmerker over store deler av kroppen.

Da han ble funnet var nese og munn stoppet igjen med papir.

LES OGSÅ:Kan ha blitt kastet i veggen

Grundig utredet

Mysteriet rundt 8-åringens død er grundig utredet av de sakkyndige fra Rettsmedisinsk institutt. Rettsmedisinere har slått fast at 8-åringen kan ha blitt slått eller kastet så hardt i veggen på gutterommet at han ble påført et dødelig 17 centimeter langt kraniebrudd.

Blant annet har rettsmedisinerne lagt fram en studie av glassfibertapetenpå 8-åringens rom. Den viser en påfallende likhet mellom mønsteret på tapeten, og et mønster funnet på den døde guttens tinning. Ifølge Riksadvokatens tiltalebeslutning er dødsårsaken hodeskader.

Sykepleier fattet mistanke

Da stefaren og guttens mor ankom sykehuset kvelden 8-åringen døde, 2. februar 2005, ble de mottatt av leger, sykepleiere og sykehusprest på et pårørenderom. Stefarens atferd vekket da en mistanke om noe var galt.

En av sykepleierne fortalte i Tønsberg tingrett at stefaren nektet obduksjon, og ville ha rask begravelse.

- Moren virket redd. Jeg har helt klart gjort meg tanker om hva som kan ha forårsaket guttens død, og tenker mishandling, sa barnelege ved Sykehuset Vestfold, Ulf Wike Ljungblad (34) i retten.

  • 29.04.2009 kl.17:51 i Nyheter
  • Søte fotspor
  • Permalenke
Image and video hosting by TinyPic

Søte fotspor

Gi meg din kommentar

fru Lyng

fru Lyng

40, Hamar

------------------------------------ besøkende leser nå min blogg
------------------------------------ Jeg er ei dame med sterke meninger. Og jeg står for de!! Stort sett smilende og blid, men kan knurre! Jeg er gift med verdens herligste mann, og vi har to herlige barn, Go`gutten Leo Alexander, og go`jenta Emma Victoria. Blogger om det jeg finner interessant og som opptar meg..så det blir mye interiør, hus og hage...samt mine gull og mitt liv. En blogg for venner og familie. Men syns det er veldig kos at du stikker innom. Lurer du på noe...send meg en mail frulyng@me.com

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Arkiv

hits