Stakkars Michael Jackson

Rystende detaljer fra obduksjonsrapporten

- Michael var avmagret og skallet

911-anropet fra Michael Jacksons hjem

VGTV 911-anropet fra Michael Jacksons hjem  Se flere videoer fra VGTV

(VG Nett) Michael Jackson skal ha vært i svært dårlig fysisk forfatning da han døde.

Det er den britiske tabloidavisen The Sunsom i dag angivelig avslører en rekke rystende detaljer fra obduksjonen av den amerikanske superstjernen.

Rapporten konkluderer med at Jacksons helsetilstand fra svært dårlig. På bakgrunn av funnene i obduksjonsrapporten karakteriserer avisen Jackson som et «levende skjelett».

Dramatisk rapport

Dette er funnenene i den dramatiske rapporten:

* Jackson hadde kun piller i magen da han døde.
* Det 178 centimeter høye Jackson veide kun 51 kilo.
* Det meste av håret var borte, og Jackson hadde parykk da han ble brakt til sykehuset.
* Kroppen hadde spor etter minst 13 kosmetiske operasjoner.
* Blåmerker på knær og ryggen som kan stamme fra et fall.
* Flere ribben var brukket, trolig i forbindelse med forsøkene på gjenoppliving.
* Merker på brystet tyder på at stjernen har vært gjennom en hudkreft-operasjon.

ADVOKAT:- Legen injiserte ikke Michael Jackson med Demerol før han døde

Skinn og bein

En kilde nær superstjernen sier til The Sun at Jacksons familie og fans vil bli rystet når det går opp for dem hvilken forferdelig tilstand Jackson var i på slutten av sitt liv.

- Han var bare skinn og bein, og håret hadde falt av. Merkene etter injeksjoner over hele kroppen viser at det fysiske forfallet hadde pågått lenge, sier kilden.

Det har foreløpig ikke kommet noen offisiell bekreftelse på innholdet i rapporten som er omtalt i The Sun, men en rekke store internasjonale medier siterer i dag den britiske avisen.

Den tidligere atletiske stjernen, som blant annet var berømt for sine utrolige danseprestasjoner på scenen, var fullstendig avmagret da han døde. Den britiske avisen mener å vite at Jackson trolig bare spiste ett magert måltid om dagen den siste tiden han levde.

Patologene skal bare ha funnet piller da de undersøkte magesekken til Jackson.

LES OGSÅ:Legen forklarte seg om Jacksons siste timer

Nålestikk

Den avdøde stjernen hadde merker etter en rekke nålestikk både på hoften, lårene og skuldrene etter det som trolig er injeksjoner av smertestillende medikamenter. Ifølge The Sun skal Jackson ha fått slike narkotiske injeksjoner tre ganger om dagen i årevis.

Legen Conrad Murray var sammen med superstjernen da han døde. Han nekter for å ha injiserte Michael Jackson med kraftige smertestillende før han døde. Hans advokat sier legen fant Jackson i sengen sin. Pulsen var svak og han pustet ikke.

13 operasjoner

Murray forsvant sporløst etter dødsfallet, men meldte seg senere for politiet. Han har vært inne til to avhør, men politiet forsikerer at han bare har status som vitne i saken.

Under obduksjonen fant legene også spor etter minst 13 kosmetiske operasjoner.

Jackson hadde også uforklarlige blåmerker på knærne, og merker på ryggen som tyder på at han nylig hadde falt.

SJOKKRAPPORT: Michael Jackson døde natt til fredag i forrige uke. Nå foreligger rystende detaljer om sjernens helsetilstand. Foto: Reuters

 

  • 29.06.2009 kl.17:10 i Nyheter
  • 7 søte fotspor
  • Permalenke
Image and video hosting by TinyPic

7 søte fotspor

Isbil

29.06.2009 kl.17:13

: (

Pinkangel

29.06.2009 kl.17:23

Stakkars mann han var ikke lykkelig. Det eneste som lyste opp hverdagen hans var barna hans.Jeg tror han hadde nerver for turnenen som han skulle ha. Han visste at han ikke kom til å mestre det folk forventet av ham. Derfor døde han slik folk ville huske ham. Det tror jeg.

Mona

29.06.2009 kl.18:02

uff,trist når folk går bort enten de er kjente eller ei....men er vel litt anderledes når en kjendis går bort..synd jeg ikek visste du sku til oslo om lørdan kunne jeg ha sagt Hei:)vi tusla rundt i oslos gater,satt på Sir winstons og var på aker brygge:)fikk ikke med oss paraden da vi var kjempe sultne::)hehe....håper kvelden er god mot deg da vennen:)varme sommer klemmer:)

Rebella

29.06.2009 kl.18:30

Uff, det er utrolig trist å lese - så stakkarslig, så uverdig:( Jeg hadde blitt så knust dersom jeg var en av de pårørende; det må være så ekstra vondt for dem å få høre noe slikt. I en slik tilstand han var i, ville de konsertene han hadde planlagt tatt knekken på ham uansett; det virker tydelig at han var på slutten av livet når man hører/leser en slik obduksjonsrapport (hvis den er autentisk). Veldig, veldig trist.

Kari

30.06.2009 kl.00:26

Det er stemmer ikke det The Sun skrev (heldigvis ikke). Det er bare falske rykter..

anne liv

30.06.2009 kl.13:31

stakkars jacko han var ulykkelig,han hadde alt men ikke fred med seg sjøl.syns ikke de skal komme ut med sånne detaljer det får være familien som får vite sånt.men kanskje det er rykter det får vi håpe.han var meget spesiell og hadde feil som alle andre men nå er han gått bort og da må han få fred nå.rip kjære jacko.

LIveteTTer22JuLi

06.04.2013 kl.16:38

Elsker han <33333333333

Gi meg din kommentar

fru Lyng

fru Lyng

40, Hamar

------------------------------------ besøkende leser nå min blogg
------------------------------------ Jeg er ei dame med sterke meninger. Og jeg står for de!! Stort sett smilende og blid, men kan knurre! Jeg er gift med verdens herligste mann, og vi har to herlige barn, Go`gutten Leo Alexander, og go`jenta Emma Victoria. Blogger om det jeg finner interessant og som opptar meg..så det blir mye interiør, hus og hage...samt mine gull og mitt liv. En blogg for venner og familie. Men syns det er veldig kos at du stikker innom. Lurer du på noe...send meg en mail frulyng@me.com

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Arkiv

hits