En voksende hybel

PS!! grusomme og sterke bilder lenger ned. Vil du ikke se en grusom abort...ikke fortsett!
Jepp. Hybelen til min lille spire vokser seg frem, og det er ikke lenger lett å skjule magen.
Jeg er vel 5 mnd på vei, og lillegull spreller og sparker.
Det er så sprøtt å tenke på at en har en baby voksende inni seg.
Og det er helt utrolig hvordan kroppen blir til der inne i magen.
På disse 9 mnd lages det et barn av en spirende liten sædcelle. 
Helt utrolig!!
Jeg må tenke gjennom alt jeg gjør og ikke gjør. For inni meg vokser et liv som er 100% avhengig av meg og det jeg gjør.
Det er noe en skal tenke litt på.
Og da jeg lette etter magebilder av andre mager i uke 22, kom jeg over dette grusomme bildet.
Og som gravid, var ikke dette noe hyggelig å se eller lese.
At unge jenter får gjennomført slike operasjoner....ja det er skremmende.

JEG BLE KVALM!!!
Fikk ikke denne jenta problemer etter dette......da vet ikke jeg. 
For jeg hadde fått psykiske problemer. Helt klart.
Og dette er en av grunnene til at jeg mener alle under 20 år, ikke burde fått abort uten samtykke fra mor&far.
De vet ikke hva de går til. Og ikke alle leger er flinke til å fortelle og forklare hva de skal igjennom.

Men hallo....hva slags lege er dette??
Enkelte leger gjør alt for penger. Og det er skremmende.

Fla. doctor investigated in badly botched abortion

abortion_22_weeks01.jpg

Eighteen and pregnant, Sycloria Williams went to an abortion clinic outside Miami and paid $1,200 for Dr. Pierre Jean-Jacque Renelique to terminate her 22-week pregnancy.


Nei...over til litt mer koselig. For denne avisen sjokkerte meg og satt meg litt ut nå.
Kan vel skylde på hormonene som er både her og der. Og det er ikke mye som skal til før tårene kommer.
MEN....innlegget her skulle være koselig. Og sorry..ble satt ut litt.

Det er veldig kos å gå gravid. Vel..bortsett fra disse bekymringene en alltid har.
Men skulle jo bare mangle. En vil jo det beste for det som vokser i magen.
Men å ligge eller sitte i en stol/seng, og kjenne små dunk og spark inni seg.
Ja det er ubeskrivelig. Og det skal bli artig når Leo selv kan kjenne babyen sparke.
han har stadig sine "baby-samtaler" hvor han forteller om ting han har gjort i løpet av dagen.
Og han er jo så søt. Så det virker som at vi skal få en toppers storebror iallefall.
Han er jo blitt 4. Så sånn sett er det nå ideelt med nr 2.
Selv om jeg nå selv syns jeg er på aldersgrensen..hmm..

gravidmage3


Ellers blir vi ikke enige når det kommer til navn.
Så kanskje vi bare må skrive opp hvert vårt favorittnavn, legge den i en bolle og trekke.
Hvem vinner....hehe

Nei...nå skal "kula" ut og male litt igjen.
Solen er borte fra fronten av huset. Så da kan det taes noen strøk.

kos dere i varmen....

over og ut fra hybel-22;)

gravidmage  • 30.06.2009 kl.19:26 i Diskusjoner, tanker og temaer
  • 10 søte fotspor
  • Permalenke
Image and video hosting by TinyPic

10 søte fotspor

♥MARIA M

30.06.2009 kl.19:30

oi, huff så fælt bilde av den babyen:(

Trine

30.06.2009 kl.19:41

Uff a meg, så grusomt bilde... Hjelpe meg..

Mona

30.06.2009 kl.20:29

nå begynte jeg å gråte..så utrolig trist..den vakre lille babyn da...koselig m en baby som spreller i magen.savner det litt jeg..skal ha en liten til,men må vente til ting har falt på plass her:)gleder meg masse på dine vegne da..jeg elsker babyer:)he he...håper dagen har vært god mot deg:)og kvelden blir bra:)Klemmer..:)

Therese

30.06.2009 kl.20:44

Syns det bilde var altfor drøyt til å legge ut her, greit du ikke liker abort. Men man trenger ikke å legge ut et bilde av en dødperson for å påpeke sine synspunkter!

Marte

30.06.2009 kl.20:49

Det bildet kunne du egentlig spart meg for å se...

Janne

30.06.2009 kl.21:16

Maria; huff ja. Har du sett. men det som er skremmende er hva leger gjør for penger. Utsette unge jenter for noe slikt. For denne jenta kan da ikke ha hatt det godt etterpå. Huff huff.Trine; Ja. Det var virkelig det. Og så lenge barnet er friskt, syns jeg legen her har gått over alle grenser. Stakkars jente.Mona; Du og?? Huff. Jeg fikk sjokk da jeg så dette bildet. Og det skremmer meg hvor langt enkelte lar ting gå. Og stakkars jente...huff huff. Jo takker så masse for det. Er veldig kos å kjenne at det vokser og gror i magen. Så jeg koser meg masse. Og håper du også nyter dagene nå. Det er herlig!!! Klem klemTherese; For det første var ikke dette et "mot_abort" innlegg. Så jeg prøver ikke påpeke noe som helst. Som jeg skriver lette jeg bare etter andre magebilder for å sammenligne min mage mot dems. Og dette grusomme bildet møtte meg. Og ja...det er grusomt. Men bildet ligger allerede ute på nettet, så søker du det samme, detter det inn slike bilder. Men ja...det er tragisk å se hva unge jenter gjør. Og ja...det forsterker det jeg tidligere har skrevet om abort blandt de unge. men dette innlegget hadde ingenting med det å gjøre, hadde du lest alt i stedet for å bare henge deg opp i det ene bildet, hadde du kanskje ikke reagert slik. Man finner døde personer på nett hver eneste dag. Og fælt er det uansett om det er baby eller en gammel.Marte; huff..det var fælt. Men slike ting skjer. Og en stor fy til disse legene.

Therese

30.06.2009 kl.22:02

SV: selv om andre krenker dette barnet, (for det er jo krenking) så betyr det ikke at du trenger å gjøre det samme.Er sånn vi lærer unga i dag det, man skal ikke stjele selv om noen andre gjør det. Jeg syns det er faktisk fint at det er mulig å ta en abort, å det er det mange grunner til at jeg syns. ta feks om en kvinne/jente blir voldtatt, ja da burde ikke hun måtte bære frem et avkom fra en voldtektsmann. Eller om personen var såpass ung, at det ikke var hensiktsmessig for jenta å ta vare på et barn. eller du har de som er såpass psykiske og ustabile, at det å bringe fram et barn til verden ikke hadde vært så bra, leve med masse smerter, udmykelse, frustrasjon, you name it!Å jada, du skal ha dine meninger, sier ikke noe anna, men fader om jeg skal få lov til å ytre mine å. om du liker det eller ikke. får bare velge å ignorere det eller ikke.MEN det bilde der er så ukoselig, at jeg sitter nå er rett og slett kvalm. Hadde ikke regna med at noen som er medmenneskelig hadde tenkt å poste et sånt bilde.

Janne

01.07.2009 kl.08:43

Princesstherese;nei nå må du pinadø skjerpe deg. Slutt å vri om et innlegg som i utgangspunktet er et koseinnlegg om det som skjer med magen min, til et krenkende abort motstander innlegg. Hvis du vil begynne å diskuterer abort og krenkelse.....hva med dette barnets rettigheter??Betyr ikke det noe??Og jeg har heller aldri sagt at jeg totalt motstander av abort!! For helt enig med deg i de punktene du skriver. Det jeg har skrevet tidligere om abort er at det er altfor mange unge som bruker abort som prevensjon....og DET iriirterer meg. Man leker ikke med andres liv. Bare fordi en har hatt ubeskytett sex. Da får en begynne å bruke hue og vokse litt til før en utgir seg på den reisen. Om en person er såpass ung som du sier, burde hun vel ikke ha sex i utgangspunktet???g det er faktisk mange av de unge jentene som ikke vet hva de går til når det gjelder aborter. mange får faktisk problemer psykisk senere. Og der er det leger som er for slapphendte.Og det er ingen som har sagt at du ikke får ytre dine meninger. Men du nekter jo meg i å ytre mine? Så syns du driver veldig dobbelmoral her nå.Og det er jo akkurat fordi jeg er medmennesklig at dette bildet ble lagt ut. Fordi det knuste meg der og da. Et uskyldig lite barn som var så utviklet ble brutalt fjernet av en syk lege. Og det er en så grusom nyhet at jeg syns folk har godt av å se hva som faktisk skjer her i verden.Mange unge jenter priser seg jo lykkelige over at abortmuligheten er der. Og begrunner den med at jeg vil selv bestemme over min egen kropp og mitt eget liv.Det de glemmer er at det ikke lenger bare er dems egen kropp, men at det også er et liv der inne som de selv har skapt pga uansvarlighet. Og det er skremmende hvor lett de bestiller time for å ta et liv. BESKYTT DEG!! så slipper en dette.Ble du kvalm av bildet, traff deg like i hjerterota som hos meg. Og da ble det innlegget mitt riktig skrevet i mine øyne. Folk må få opp øynene for hva som skjer. Enten en liker det eller ikke.Ingen sier at dødsbildet av MJ i sykebilen er en krenkelse??? Og det er da en dødsperson det også. Men der brukes det ikke som advarsel mot grusomme ting som skjer.Der brukes det bare for å trekke seg lesere.Så hva er værst???

benedicte

19.01.2011 kl.15:58

Janne: FANTASTISK BRA SVAR! kunne ikkje vert meir enig med deg!! det er altfor vanlig at unge jenter bruker abort som prevensjonsmiddel. Enkelte jenter får også "status" i venninegjengen, fordi de er så "voksne og ansvarlige" når de tar abort (!) når det egentlig er heilt motsatt!! Eg kommer aldri til å forstå meg på jenter/kvinner som dreper sine uønskede barn..

fru Lyng

19.01.2011 kl.17:43

benedicte:

ja det er litt provoserende at de tar så lett på en abort. men samtidig ligger kanskej skylden hos legene som ikke informerer godt nok hva de skal igjennom og hva som skjer.

Må innrømme at jeg ikke visste selv hvor brutalt det var. Og dette kan ikke være mye godt for det lille livet som blir "slaktet" levende inni magen.

Fysj..men ja. De unge bør tenke seg litt om. Og jeg er så sikker på at hadde vi hatt aldersgrense på abort...så hadde statistikken endret seg voldsomt. For da måtte de plutselig informere mor og far at de faktisk har sex i en alt for ung alder.

Gi meg din kommentar

fru Lyng

fru Lyng

40, Hamar

------------------------------------ besøkende leser nå min blogg
------------------------------------ Jeg er ei dame med sterke meninger. Og jeg står for de!! Stort sett smilende og blid, men kan knurre! Jeg er gift med verdens herligste mann, og vi har to herlige barn, Go`gutten Leo Alexander, og go`jenta Emma Victoria. Blogger om det jeg finner interessant og som opptar meg..så det blir mye interiør, hus og hage...samt mine gull og mitt liv. En blogg for venner og familie. Men syns det er veldig kos at du stikker innom. Lurer du på noe...send meg en mail frulyng@me.com

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Arkiv

hits