Michael Jackson drept??

Kan MJ ha blitt drept??
Og på hvilket grunnlag?
Hmm...det skjer mye rart rundt omkring, men hvem ville tjent noe på å kvitte seg med Michael Jackson??

michaeljacksonrememberthetime31

Rettsmedisinere krever nå at leger som har journaler på Michael Jackson, utlever disse, skriver Los Angeles Times.

Popstjernens far, Joe, har allerede sagt at han tror sønnens dødsfall skyldes en forbrytelse, skriver ABC News.

- Er dette et drap? Er dette en tilfeldig overdose? Hva er det vi står overfor? Akkurat nå kan jeg ikke si noe om det. Jeg vet rett og slett ikke nok, sier politisjefen i Los Angeles, Bill Bratton til TV-kanalen CNN.

Les også:Her er høydepunktene fra minneseremonien

Bratton forteller at politiet ikke vil vente på at obduksjonsrapporten skal fastslå dødsårsaken. Nå konsentrerer de seg om popkongens forhold til reseptbelagte medikamenter og hvilke leger han har benyttet seg av de siste årene.

VGTV:Slik ble Michael Jackson hyllet i Stockholm

En sterk medikamentcocktail skal ha blitt funnet hos Jackson etter dødsfallet. Etterforskerne skal angivelig ha rettet søkelyset mot Diprivan, et sterkt narkosemiddel som ble funnet i Jackson bolig etter at han døde 25. juni, skriver NTB.

Ingen gravstedsløsning

 
Det er også blitt rapportert at Jackson brukte Xanax, et sterkt beroligende middel til bruk mot blant annet angstanfall. På et tidspunkt skal Michael Jackson ha brukt 30 slike piller hver dag.

- Legene kom og gikk. Michael var innom en rekke leger opp gjennom årene. De likte å være kjent som legen til Michael Jackson, sier en anonym kilde, som sto Jackson nær.

Det har tidligere kommet frem at Jacksons lege ventet 30 minutter før han ringte ambulanse da popstjernen ble funnet livløs.

VGTV:Se Michael Jacksons datters sterke ord til sin far

Spørsmålet om Michael Jacksons gravsted virker heller ikke nærmere en løsning, og kan ifølge ABC ta uker. TV-kanalen melder at det er splid i Jackson-familien om hvor han bør gravlegges.

Les også:Omer Bhatti satt mellom faren og moren til Michael

Popstjernens brødre er fast bestemt på å få tillatelse til å begrave ham på Neverland-eiendommen. Moren Katherine ønsker imidlertid å følge Michael Jacksons ønske etter at han ble frikjent i overgrepssaken i 2005 om aldri å returnere til Neverland.

VGTV:Slik hyllet verden Michael Jackson

Ifølge TV-kanalen befinner Michael Jacksons kiste seg ved gravstedet Forest Lawns i Hollywood Hills i påvente av en endelig avgjørelse.

Vil ha legendeerklæring

Jacksons fans forsøker samtidig å få erklært idolet for en «amerikansk legende» i en offisiell resolusjon fra Kongressen.

Leder av Representantenes hus, Nancy Pelosi går imidlertid hardt ut mot forslaget, fordi hun frykter at det vil gjenopplive kontroversene som preget de siste årene av Jacksons liv.

VGTV:Se mediesirkuset i Los Angeles

Da Representantenes hus for to uker siden skulle markere Jackson med stillhet, stormet Kentucky-representanten John Yarmuth ut i protest og sa senere at han «nesten ble kvalm av det», skriver Los Angeles Times
 


- Skattebetalerne blir lurt

Det er ennå ikke enighet om fordelingen av sikkerhetskostnadene etter minneseremonien i Los Angeles tirsdag.

Byrådsmedlem Dennis Zine mener at arrangøren AEG i det minste bør ta noe av regningen på anslagsvis 1,4 millioner dollar.

- Skattebetalerne blir lurt. AEG tjente penger på arrangementet ved å kreve 50.000 dollar av TV-selskapene for at de skulle få lov til å sette opp utstyret sitt utenfor arenaen, sier Zine til TV-kanalen Fox 11.

AEG-president Tim Leiweke mener Zine går over streken når han ber selskapet betale for sikkerhetskostnadene. (©NTB)

  • 10.07.2009 kl.08:38 i Nyheter
  • 3 søte fotspor
  • Permalenke
Image and video hosting by TinyPic

3 søte fotspor

Susann

10.07.2009 kl.08:40

Det er jo så mange rykter og tull rundt Michael .. Pressen tar jo helt av ! De får si hva de vil , han er død og de får ikke funnet ut av mye !:)

Hildur

10.07.2009 kl.15:54

Han drepte seg selv over lengre tid, men med god hjelp av sine snille doktorer!

Ellie

12.07.2009 kl.23:12

Det er mange som tjente på Michael sitt liv og like mange om ikke fler tjener på hans død. Det er verdens største entertainer som har gått bort. Ufattelig trist..En ting som nok er sikkert er at "medisiner" drepte Michael. Jeg håper bare at de som har vært med på å fore hans avhengighet blir dømt for drap.Det er ikke nok å si at "dersom ikke jeg hadde gitt han stoffene han ville ha så hadde andre gjort det"Det er like fult og helt DRAP!!!La de som er skyldige i drapet på MJ bli dømt og la oss huske Michael Jackson som den fantastiske artisten han var.. La musikken leve videre. Rest in peace the king of pop.

Gi meg din kommentar

fru Lyng

fru Lyng

40, Hamar

------------------------------------ besøkende leser nå min blogg
------------------------------------ Jeg er ei dame med sterke meninger. Og jeg står for de!! Stort sett smilende og blid, men kan knurre! Jeg er gift med verdens herligste mann, og vi har to herlige barn, Go`gutten Leo Alexander, og go`jenta Emma Victoria. Blogger om det jeg finner interessant og som opptar meg..så det blir mye interiør, hus og hage...samt mine gull og mitt liv. En blogg for venner og familie. Men syns det er veldig kos at du stikker innom. Lurer du på noe...send meg en mail frulyng@me.com

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Arkiv

hits