Why??

I dag kan en lese et innlegg på vg om at nye kilder oppnevner Michael Jacksons lege som personen som tok MJ av dage. Men jeg skjønner liksom ikke helt why??
At noe rart har skjedd, det skjønner en jo. Men hva vil de tjene på det??

michael jackson catsMer kan leses her....

Politikilde: - Legen ga Jackson dødelig dose

(VG Nett) Michael Jackson skal ha fått en dødelig dose av anestesimiddelet propofol av sin lege Conrad Murray (51) like før popkongen døde.

Les hele sakenHva mener du har skjedd....og why??

  • 28.07.2009 kl.18:50 i Nyheter
  • 4 søte fotspor
  • Permalenke
Image and video hosting by TinyPic

4 søte fotspor

Stine M Rasch

28.07.2009 kl.18:51

Kult design du har på bloggen din :)

Ida

28.07.2009 kl.18:57

Oi:o

Angelida

28.07.2009 kl.21:17

Sv: Takk for tipset Fru Lyng:)) Har du noen god oppskrift på bbq saus også kanskje?

Lindis

28.07.2009 kl.22:52

Jeg tror han rett og slett har vært syk lenge og at kroppen ikke taklet det lenger. Tror ikke man kan skylde på noen andre. Det var på tide for kroppen hans å få hvile.

Gi meg din kommentar

fru Lyng

fru Lyng

40, Hamar

------------------------------------ besøkende leser nå min blogg
------------------------------------ Jeg er ei dame med sterke meninger. Og jeg står for de!! Stort sett smilende og blid, men kan knurre! Jeg er gift med verdens herligste mann, og vi har to herlige barn, Go`gutten Leo Alexander, og go`jenta Emma Victoria. Blogger om det jeg finner interessant og som opptar meg..så det blir mye interiør, hus og hage...samt mine gull og mitt liv. En blogg for venner og familie. Men syns det er veldig kos at du stikker innom. Lurer du på noe...send meg en mail frulyng@me.com

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Arkiv

hits