Hva skjer a? Er politiet blitt gale???

I dag har vi vært hjemme hos mams og paps på grillet fisk. 
Det var såååå deilig. Og pappa har atter en gang klint til med et deilig måltid.
Etter middagen ble vi sittende å se på nyhetene, hvor en kunne høre at innsatte i fengsler ville bli satt fri
om svineinfluensaen inntok arenaen....
HALLO!!!
Skal de slippe løs voldteksmenn og voldspersoner bare pga av svineinfluensaen??
Dette er vel litt imot all sunn fornuft. Eller hva mener du??
Vi selv blir jo oppfordret til å "mure" oss inne i vårt eget hjem om vi blir smittet.
Og der skal vi holde oss i en drøy uke til smittefaren er over.
Hvorfor da slippe disse løs? Er det ikke da bedre at de blir på cellene sine???
Med en slik nyhet på tv, er det vel ikke lenge før en eller annen fange gjør sitt for å få svineinfluensaen inn slik at de slippes fri. Dette er dusteNorge i et nøtteskall.

Da får de heller være føre var. Ta sine forhåndsregler, slik at de som sitter bak murene for en 
grunn blir sittende der de bør sitte.


Hva mener du??

Og frykter du svineinfluensen?


  • 29.07.2009 kl.20:30 i Diskusjoner, tanker og temaer
  • 5 søte fotspor
  • Permalenke
Image and video hosting by TinyPic

5 søte fotspor

Sara MArita

29.07.2009 kl.20:49

neimen i alleste dager! det er det villeste og galeste jeg har hørt på år og dager! altså, slippe dem ut, pga svineinfluensaen? :s herregud, patetisk!sv: takk for tipset! har ikke med så mye, utenom noen shortser og en del kjoler :)har hørt det er veldig varmt jaa. hvor i Tyrkia var du? :)koste du deg mye eller? : D

Linn Elisabeth

29.07.2009 kl.20:49

Takk for godt råd vennen! Nå har jeg linket deg på forsiden av bloggen min. Kjekt å høre at du likte det, du er kjempeflink med interiør synes jeg. Ekstra kjekt å få skryt av en så flink som deg :)) Har du sett gangen min? Ligger i kategorien interiør. Tenkte på deg når jeg holdt på å lage den, fikk mye inspirasjon fra innleggene dine ifjor en gang når du hadde masse bilder av pynt og forskjellig.Håper det står fint til med lillegull i magen og mamsen selv!Kjempekos!

Moonyjo

29.07.2009 kl.21:06

er ikke så veldig redd for svineinfluensaen da jeg tror at det er en moderat influensa,og mener det er helt på tryne at de skal slippe løs fangene hvis det skulle oppstå svineinfluensa der..de har vel fengselsleger som kan ta seg av dem..de sitter jo inne for en grunn da...og svineinfluensaen er ikek go nok grunn til å bli slept ut.det sitter jo voldtektsmenn ,drapsmenn etc inne bak murene,jeg vil ikke ha dem ut på gata igjen...tette i hue er de spørr du meg ja...pssss..når har du termin snuppa?babygave kommer i posten til deg da..bare du sender meg add di før det:)he he....eeeelsker babyer.vil ha en til selv om ikke alt for lang tid..bare noen få andre puslespill brikker må falle på plass først:)ha en superfin kveld.:)klemmer:)psss.må si at du er en person jeg ser opp til:)

Astrid

29.07.2009 kl.22:11

Jeg merker jeg blir nesten irritert. Denne influensaen en kun farlig hvis man har nedsatt immunforsvar. Hvorfor bekymre seg? Tror mange gjør det unødig. Og - i alle dager - denne nyheten gjør jo sitt til å "hausse" opp hele hysteriet omkring denne influensaen! Bare tull, jo mer bekymring omkring det, jo verre blir det. Jeg tror jeg hopper bukk over hele influensaen, jeg. Man er ikke hedmarking for itt'no! :-)

Isabella

30.07.2009 kl.00:40

Vi nordmenn er jo faen meg helt hysterisk. Jeg tar svineinfluensa over vanlig influensa any day! Aviser skal selges, nyheter på tv må sees og det må tas fokus bort fra denne krisen verden er i... thats all folks!folk må slutte å være så jævla hysteriske! DJIIS!

Gi meg din kommentar

fru Lyng

fru Lyng

40, Hamar

------------------------------------ besøkende leser nå min blogg
------------------------------------ Jeg er ei dame med sterke meninger. Og jeg står for de!! Stort sett smilende og blid, men kan knurre! Jeg er gift med verdens herligste mann, og vi har to herlige barn, Go`gutten Leo Alexander, og go`jenta Emma Victoria. Blogger om det jeg finner interessant og som opptar meg..så det blir mye interiør, hus og hage...samt mine gull og mitt liv. En blogg for venner og familie. Men syns det er veldig kos at du stikker innom. Lurer du på noe...send meg en mail frulyng@me.com

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Arkiv

hits