JEG BLIR ALDRI HELT FORNØYD MED GANGEN VÅRES....

300720094425.jpg 
JEG BLIR ALDRI HELT FORNØYD MED GANGEN VÅRES.... 
Er det bildet som tar for mye fokus? Vi har sett du nytt bilde vi skal kjøpe i dag,så får vi se. 
Men litt kjett det og,siden dette er er skikkelig kunstbilde til flere titalls lapper.
 Hmm.. Noen forslag anyone?
  • 30.07.2009 kl.11:24 i CasaLyng
  • 5 søte fotspor
  • Permalenke
Image and video hosting by TinyPic

5 søte fotspor

HILDE - ENJOYING THE SUMMER

30.07.2009 kl.11:26

Syntes det var fint jeg :)

Maria Therese

30.07.2009 kl.14:16

Syntes ikke det var så verst, men du har nok et poeng når det gjelder bildet. Et litt lysere, dusere og kanskje litt mindre bilde hadde kanskje vært tingen slik at dekorasjonen på sjenken også kommer til sin rett?

Hanne

30.07.2009 kl.17:52

HeisannDet kan være det hjelper å ta litt lavere gjenstander foran bildet, slik at du fremhever det mer. Og om du tar igjen fargene fra bildet, i gjenstandene. Men det var no min mening. Og jeg er ganske linjær av meg. hehe.Men lykke til! Vil gjerne se resultatet!

Tonje

31.07.2009 kl.00:00

hei :) syns det så fint ut, men bare for å kjøre noen enkle tiltak...jeg ville malt plata på 'komoden' hvit + knottene. og kanskje skiftet ut lysene i farger som gjenspeiler seg i bildet :) for bildet var helt fantastisk !

Maia

31.07.2009 kl.05:22

Ja!!! Det er bildet!! Så det før du skrev det til og med :-) Bildet blir too mutch! Ta det vekk, og du vil sikkert se stor forbedring allerede.

Gi meg din kommentar

fru Lyng

fru Lyng

40, Hamar

------------------------------------ besøkende leser nå min blogg
------------------------------------ Jeg er ei dame med sterke meninger. Og jeg står for de!! Stort sett smilende og blid, men kan knurre! Jeg er gift med verdens herligste mann, og vi har to herlige barn, Go`gutten Leo Alexander, og go`jenta Emma Victoria. Blogger om det jeg finner interessant og som opptar meg..så det blir mye interiør, hus og hage...samt mine gull og mitt liv. En blogg for venner og familie. Men syns det er veldig kos at du stikker innom. Lurer du på noe...send meg en mail frulyng@me.com

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Arkiv

hits