Etter ønske....

  • 05.08.2009 kl.09:33 i Flotte nettbutikker
  • 5 søte fotspor
  • Permalenke
Image and video hosting by TinyPic

5 søte fotspor

Cecilie

05.08.2009 kl.10:07

Å, så bra! Elsker slike nettbutikker. :-) Nå skal jeg surfe rundt.

watchmoose

05.08.2009 kl.10:36

Bra jobba :)))

Mettejente

05.08.2009 kl.10:40

Skulle aldri lest dette innlegget, det kommer til å bety jeg må sjekke nettsteder i hele dag...he,he... Elsker å kikke på interiør, og mannen min holder på å klikke over bladene jeg kjøper. Ingen ting er som et nytt blad, stor kopp te og stille og rolig i huset... Det er idyll det!

Linn Elisabeth

05.08.2009 kl.11:20

LOVELY!! Elsker å oppdage nye nettsteder!!Sv: Så kjekt at du liker designet mitt Janne! :) Hyggelig med positive tilbakemeldinger. Den peisen ja hehehehe ;)) Njaaa, det er vel strengt tatt ikke nødvendig med peis før utpå senhøsten?! ;)Stor klem til deg og lillegull!

@nne-mor

05.08.2009 kl.11:47

Så flott!!!!Gleder meg til å sjekke ut disse sidene, men det blir ikke idag. Har bryllupsdag og en tur med hurtigruta står på programmet ;))Ha en flott dag!

Gi meg din kommentar

fru Lyng

fru Lyng

40, Hamar

------------------------------------ besøkende leser nå min blogg
------------------------------------ Jeg er ei dame med sterke meninger. Og jeg står for de!! Stort sett smilende og blid, men kan knurre! Jeg er gift med verdens herligste mann, og vi har to herlige barn, Go`gutten Leo Alexander, og go`jenta Emma Victoria. Blogger om det jeg finner interessant og som opptar meg..så det blir mye interiør, hus og hage...samt mine gull og mitt liv. En blogg for venner og familie. Men syns det er veldig kos at du stikker innom. Lurer du på noe...send meg en mail frulyng@me.com

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Arkiv

hits