What the fuck????

Hva er galt med mennene i Afghanistan??
Har de fullstendig klikket??
Enkelte land burde bare fått en stooooor gedigen mur rundt seg. Slik at de kunne leve ene og alene med sine syke regler og synspunkter. For dette er sykt, og her betyr iallefall ikke kvinnene mye.
Her lukter det
 "VOLDTEKT ER HELT I ORDEN...GO AHEAD AND DO AS YOU LIKE!!"

voldtekttitteljp683964aDette kan du lese om på dagens VG-nett

Rett til sex

Den nye familieloven gjelder kun for Afghanistans sjiamuslimer, som utgjør rundt 15 prosent av landets 30 millioner innbyggere.

Det første lovutkastet slo fast at sjiamuslimske menn hadde rett til å kreve sex med sin eller sine ektefeller hver fjerde dag, noe som i praksis ville ha gjort det umulig for kvinner å anmelde mannen for voldtekt.

USAs president Barack Obama stemplet lovteksten som «avskyelig», og fikk følge av en rekke vestlige ledere, blant dem utenriksminister Jonas Gahr Støre.

I den nye versjonen av loven skal menns rett til sex være tonet noe ned, men loven slår likevel fast at de har rett til å sultefôre ektefeller dersom de nekter å ha sex.

Loven slår også fast at kvinner må ha velsignelse fra ektemannen for å arbeide utenfor hjemmet, og den gir menn og bestefedre full foreldremyndighet over barn i et ekteskap.
Hva syns du??


  • 17.08.2009 kl.12:28 i Nyheter
  • 2 søte fotspor
  • Permalenke
Image and video hosting by TinyPic

2 søte fotspor

Benedikte Bull

17.08.2009 kl.12:45

Sykt. Hater de helvettes landene som undertrykker kvinner så jævlig mye. Vi har jo kjempe mange utlendinger her i Norge, og det kryr av dem som ser ned på kvinner. De synes jeg skal hute seg til helvette ut av vårt land og dra tilbake til sitt eget. Har blitt krenket så mange ganger av den type utlendinger, jeg blir kvalm. Vi lever i 2009, og nå skulle krenkingen av kvinner vært over for lenge siden. Verden er en skam.

Astrid

20.08.2009 kl.03:18

Undertrykking på verste nivå som tenkes kan! Stakkars mennesker. Lurer på hva som foregår i hodene på de som bestemmer slike ting? Jeg er målløs.

Gi meg din kommentar

fru Lyng

fru Lyng

40, Hamar

------------------------------------ besøkende leser nå min blogg
------------------------------------ Jeg er ei dame med sterke meninger. Og jeg står for de!! Stort sett smilende og blid, men kan knurre! Jeg er gift med verdens herligste mann, og vi har to herlige barn, Go`gutten Leo Alexander, og go`jenta Emma Victoria. Blogger om det jeg finner interessant og som opptar meg..så det blir mye interiør, hus og hage...samt mine gull og mitt liv. En blogg for venner og familie. Men syns det er veldig kos at du stikker innom. Lurer du på noe...send meg en mail frulyng@me.com

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Arkiv

hits