Filmer jeg skal se...

Ja. Nå har jeg funnet så mange fine filmer jeg skal se i løpet av kort tid.
Høsten nærmer seg jo, og da er det tid for innekos.
Sette seg til rette i sofaen, med et pledd, en varm kopp kakao, masse levende lys og en god film.
mmmm...gleder meg.

har du sett noen av dem??

1. Tristan & Isolde2. The notebook3. New moon


4. Harry Potter & the half blood prince


Det var de 4 jeg har funnet so far.
Har du noen andre jeg bør se??


  • 22.08.2009 kl.14:38 i Filmer
  • 5 søte fotspor
  • Permalenke
Image and video hosting by TinyPic

5 søte fotspor

Cecilie

22.08.2009 kl.14:48

"The Notebook" er en nydelig film! Man kan virkelig føle de samme følelesene som karakterene har! Jeg elsker den filmen! :-) Ellers så likte jeg "The Prestige" veldig godt, og "A beautiful mind" (Et vakkert sinn). Finnes jo så mange bra filmer! :-)

Silje Alexandra

22.08.2009 kl.14:49

sv: Åh, så heldig, ja må nok det :p

fruLyng

22.08.2009 kl.14:54

Hei Cecilie.ja det er så mange..men jeg har jammen sett mange av de også..heheSå begge dine har jeg sett;)Men tusen takk for tipsene;)ha en fin filmhelg;)

Hannejenta

22.08.2009 kl.15:33

Istid 3 er jo en du ikke må gå glipp av ;) Så er det Hangover så er ganske bra på kino for tiden. SÅ den må du i såfall se der :)

fru Lyng

22.08.2009 kl.16:30

god ettermiddag Hannejenta.Hangover var kjempe kul...så den skal vi kjøpe til samnlingen vår.Istid 3 har vi nok også sett..hehe.Ser litt film ama...;))men takker for tipsene...tar imot fler jeg vettu;)

Gi meg din kommentar

fru Lyng

fru Lyng

40, Hamar

------------------------------------ besøkende leser nå min blogg
------------------------------------ Jeg er ei dame med sterke meninger. Og jeg står for de!! Stort sett smilende og blid, men kan knurre! Jeg er gift med verdens herligste mann, og vi har to herlige barn, Go`gutten Leo Alexander, og go`jenta Emma Victoria. Blogger om det jeg finner interessant og som opptar meg..så det blir mye interiør, hus og hage...samt mine gull og mitt liv. En blogg for venner og familie. Men syns det er veldig kos at du stikker innom. Lurer du på noe...send meg en mail frulyng@me.com

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Arkiv

hits