"Det værste med å være mamma"; av frustrerte Heidi;)

Jeg klikket meg inn på FRUSTRERTE HEIDI blogg i dag for å svare på en kommentar, og lese litt.
Men i dag må jeg ha vært ekstra blond, for jeg skjønte ikke hvordan jeg skulle legge inn kommentar der...hehe
MEN.....hun hadde lagt ut et herlig innlegg som er så sant så sant.

Så frustrete Heidi....den "stjeler" jeg, reklamerer for deg og legger den ut.
Håper det går greit??


DET VÆRSTE MED Å VÆRE MAMMA

finances

Det verste med det å være mamma er ikke den enorme belastningen det er for kroppen å bære fram et barn. Være kvalm hver dag, ha bekkenløsning eller å stå opp 4 ganger hver eneste natt for å tisse. Det verste med å være mamma er ikke den smertefulle fødselen eller barseltiden etterpå hvor alt er sårt og vondt både på innsiden og utsiden. Det verste med å være mamma er ikke alle våkenettene, matingen døgnet rundt det første halve året eller å ha konstant underskudd på søvn.

Det verste med å være mamma er ikke det at man aldri får tid til seg selv, kjæresten eller venner uten at man må ha med barna på den ene eller andre måten, at man ikke har tid til å gjøre hva man vil når man vil. Det verste med å være mamma er ikke at man plutselig må sette sine egne behov til siden eller at man alltid må sette barnas behov først.

Det verste med å være mamma er ikke å måtte tørke snørr, tårer, tiss, bæsj og spy. Det verste med å være mamma er ikke å konstant vasse i et lag av leiker og annet skrammel og dritt som til enhver tid ligger strødd utover. Det verste med å være mamma er heller ikke det permanente tonnet med klesvask på vaskerommet som aldri blir borte uansett hvor mye man vasker eller å bo et sted hvor alle møblene blir herpesert og ødelagt på grunn av feil og altfor hard bruk. Det verste med å være mamma er ikke at man må bruke alle pengene sine på mat og regninger og andre kjedelige ting. Det verste med å være mamma er ikke å måtte jobbe på kjøkkenet i mange timer hver dag for å lage mat eller å måtte bo sammen med late, utakknemlige, sure og muggene tenåringer som synes at alt og alle er dumme og teite hele tiden uansett hvor hyggelig man i virkeligheten har det.

morogbarnDet verste med å være mamma det er å være redd.

Fra den dagen man blir mamma da blir man nemlig for første gang i sitt liv bekymret.
Man blir bekymret og redd.
Man blir redd for at man ikke skal klare å holde liv i den lille bløte bylten av kjærlighet. Man blir redd for alt det fæle som kan skje, for at barnet skal bli skadet, ødelagt eller enda værre?ikke overleve.
Hver dag, resten av livet, fram til den dagen man dør, så må man gå rundt å grue seg, være engstelig og redd for alt det fæle somkan skje med barna våre i den verden de skal ut å leve i. Det verste ved å være mamma er å elske noen så høyt og betingelsesløst at man er villig til å gjøre hva som helst for at dette menneske skal ha det best mulig. Det verste med å være mamma er å vite at om noe fælt skulle skje med dette menneske man har satt til verden så hadde man gått til grunne som menneske selv?det er det aller verste med å være mamma?.

 

?barn er de hendene som vi griper himmelen med?

 

 

janne1

 

  • 26.10.2009 kl.23:26 i Blogger jeg liker
  • 5 søte fotspor
  • Permalenke
Stikkord:
Image and video hosting by TinyPic

5 søte fotspor

s10ne

27.10.2009 kl.13:00

Herlig skrevet og ikke minst så sant så sant...

Frustrerte heidi

27.10.2009 kl.19:09

Oi sann!? Ja det er jo bare hyggelig kjære Fru Lyng. :-)

Tusen takk!

fru Lyng

28.10.2009 kl.09:02

s10ne:

Det er akkurat det det er. For en merker jo all engstelse og bekymring som følger med i det en blir mamma.

Og som min mamma sier...."den har du der hele tiden. Jeg er redd for dere den dag i dag..."

Kamelryttersken

28.10.2010 kl.18:43

Ja, er bare sånn det er

fru Lyng

28.10.2010 kl.23:13

Kamelryttersken:

ja det er vist det;)

Gi meg din kommentar

fru Lyng

fru Lyng

40, Hamar

------------------------------------ besøkende leser nå min blogg
------------------------------------ Jeg er ei dame med sterke meninger. Og jeg står for de!! Stort sett smilende og blid, men kan knurre! Jeg er gift med verdens herligste mann, og vi har to herlige barn, Go`gutten Leo Alexander, og go`jenta Emma Victoria. Blogger om det jeg finner interessant og som opptar meg..så det blir mye interiør, hus og hage...samt mine gull og mitt liv. En blogg for venner og familie. Men syns det er veldig kos at du stikker innom. Lurer du på noe...send meg en mail frulyng@me.com

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Arkiv

hits