Menns regler til kvinnen- del 1

hahahahaha....denne lille listen måtte jeg bare vise dere.
Er den ikke kul??
Jeg var på mitt daglige besøk hos pinkangel.blogg.no (En blogg dere burde besøke by the way!!)
og hun hadde lagt ut denne....hva syns dere??
For del 2, må dere besøke Pink Angel

Menns regler til kvinner - del 1

Regel 1:
Golvet er et perfekt sted for oppbevaring av klær. 

Regel 2:
Be meg aldri om å kjøpe kvinnelige produkter for sannsynligheten er stor for at jeg kommer hjem med feil ting. 

Regel 3:
Når jeg ser på TV er det OK med en klem eller to, for da kan jeg fremdeles se TV-bildet. Vil du derimot kysse meg må du vente til reklamepausen. 

Regel 4:
Eventuelle spørsmål besvares i samme tidsrom, altså under reklamepausen. 

Regel 5:
Når vi ser på ditt favorittprogram på TV så behøver du ikke å kjefte på meg når jeg bytter kanal under en reklamepause. Jeg vet når pausen er ferdig og kan således bytte tilbake til rett kanal igjen. Ellers når jeg sitter og surfer gjennom kanalene behøver du ikke å be meg om å gå tilbake til en bestemt kanal - det finnes en grunn til at jeg hoppet over den. 

Regel 6:
Jeg hjelper gjerne til med å vaske klær. Bare bær skittentøyskurven fra badet og til vaskemaskinen. Da er jo halve jobben gjort og jeg kan med god samvittighet ligge på sofaen og se på TV. 

Regel 7:
Dersom jeg en gang skulle nevne at en kompis har fått tillatelse til å gjøre noe spesielt behøver du ikke å springe til telefonen og ringe opp hans samboer/hustru for å diskutere saken. 

Regel 8:
Liker du ikke måten jeg kjører bil på kan du lukke øynene. Så vil jeg be deg om å slutte med de forstyrrende kommentarene når vi er ute og kjører. Jeg har ikke kjørt på noe ennå, men skjer det så er det i tilfelle din feil. 

Regel 9:
Menn oppsøker klesforretninger for å kjøpe klær - ikke bare gå rundt og se på klærne. 

Regel 10:
Kom gjerne med forslag til hva jeg bør kle på meg FØR jeg kler på meg. Husk så på at jeg behøver kun 10 minutter for å få på meg klærne siden jeg ikke skal pusse opp fasaden før festen, - bare kle på meg, børste tennene og kjemme håret. 

Regel 11:
Spør meg ikke om min mening når du skal velge klær. Jeg lykkes aldri i å overtale deg uansett. Det beste er nok at jeg ser på TV mens du kler på deg. 

Regel 12:
Siden du til stadighet kjefter på meg for at jeg ikke legger ned toalettringen etter meg så er det ikke mer enn rett og rimelig at du tar den opp etter at du har vært på toalettet. 

Regel 13:
Slutt å klag på at jeg ikke treffer toalettskålen når jeg skal pisse. Å stå oppreist og pisse er mye vanskeligere enn å sitte. Det er totalt umulig å treffe rett hver gang. 

Regel 14:
Jeg kan lage hvilken mat du bare vil såfremt det går an å lage den på grillen. 

Regel 15:
Når du roper på meg fra et annet rom så ignorerer jeg deg ikke. Jeg synes bare det høres ut som bakgrunnsstøy og jeg kan ikke skille ut ordene. 

Regel 16:
La oss få lov til å se. Dersom vi ikke får se på andre kvinner, hvordan skal vi da kunne vite hvor pen du er? 

Regel 17:
Det som ble sagt for syv, åtte måneder siden funker ikke som argument i en diskusjon i dag. Alle argument blir erklært ugyldige etter en uke. 

Regel 18:
Spør direkte dersom det er noe du vil ha. Spissfindige små hint fungerer ikke. 

Regel 19:
Din mor MÅ ikke være vår beste venn!! 

Regel 20:
Jeg er ikke tankelesere og det kommer jeg heller aldri til å bli. Det at jeg ikke kan lese tankene dine er ikke et bevis på at jeg ikke bryr oss om deg. 

Regel 21:
Sports-Extra begynner klokken åtte og holder på i en time. Denne timen er perfekt for å ta hånd om oppvasken samt å ringe til din søster. 

Regel 22:
To pølser i brød og en pils etter fotballkampen fungerer like bra for meg som en dyr middag på restaurant. 

Regel 23:
Siden vi ser hverandre både morgen og kveld, hvorfor i all verden ringer du til meg på jobb?  • 13.01.2010 kl.17:48 i fun fun fun
  • 2 søte fotspor
  • Permalenke
Image and video hosting by TinyPic

2 søte fotspor

Hehe.. Dette var egentlig ganske morsomt å lese, dro på smilebånda nå ja :-)

Pinkangel

13.01.2010 kl.22:05

Tuuusen takk for reklamen for bloggen min:-)

Gi meg din kommentar

fru Lyng

fru Lyng

40, Hamar

------------------------------------ besøkende leser nå min blogg
------------------------------------ Jeg er ei dame med sterke meninger. Og jeg står for de!! Stort sett smilende og blid, men kan knurre! Jeg er gift med verdens herligste mann, og vi har to herlige barn, Go`gutten Leo Alexander, og go`jenta Emma Victoria. Blogger om det jeg finner interessant og som opptar meg..så det blir mye interiør, hus og hage...samt mine gull og mitt liv. En blogg for venner og familie. Men syns det er veldig kos at du stikker innom. Lurer du på noe...send meg en mail frulyng@me.com

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Arkiv

hits