GRATULERER MED DAGEN.....

....TIL MAMMA, SVIGEMOR & MORMOR!!

Vi oppi skogen vil bare få gratulerer deg så masse med dagen i dag.
Hipp hipp hurra!!
Vi er veldig glad i deg, og gleder oss til feiring!!

GRATULERER MED DA`N
GRATULERER MED DA´N
GRATULERER MED DAGEN...
GRATULERER MED DA´N!!
  • 29.01.2010 kl.01:02 i Familie
  • 4 søte fotspor
  • Permalenke
Image and video hosting by TinyPic

4 søte fotspor

Beate

29.01.2010 kl.09:51

Gratulerer til mamma'n din:) Mamma har også burdag i morgen så da blir det full familiefeiring;) Ja, hva skulle vi ha gjort uten de flotte mammaene våre:))

Kata Wagner Berg

29.01.2010 kl.21:14

Hei

Finally after not been able to login or comment from abroad to Blogg.no for months I can again comment..yuhuuu..and my first task is to go around to all my blogg.no "friends" and wish them a happy weekend.

Hug fra Budapest,

Kata

Daniel

29.01.2010 kl.23:58

Sv: Takk for kommentar! Da håper jeg forsatt på at det er i live! Men hva vil masse vann si? Daglig? En gang i uka? Og når er det varmt nok til å sette det ut?

fru Lyng

30.01.2010 kl.08:58

Daniel:

Siden bonsai er plantet i lave skåler med grunt jordsmonn og stor overflate, trenger de å vannes oftere enn vanlige potteplanter p.g.a. stor fordamping. Så de jeg hadde i butikken vannet vi på det meste 2 ganger hver dag.

Men vannes de 1-2 ganger i uka, skal dette gå bra på denne tiden. Det beste er å la planta trekke vann selv. Dermed er en sikker på at planten får det vannet som trengs. Sett den i en balje eller noe.

Ellers vil den dusjes hver dag. Da vil bladene trives og vokse godt.

Ellers er det litt jobb med bonsai, da det må klippes og bindes etterhvert som det vokser.

Men søk på nettet, eller lån en bonsai bok på bibloteket;)

Du kan sette den ut når temperaturen holder seg over 10-15 varmegrader. Men ute trives den mest på en skyggeplass slik at bladene ikke blir svidd.

Håper dette var til hjelp,)

Lykke til!

Gi meg din kommentar

fru Lyng

fru Lyng

40, Hamar

------------------------------------ besøkende leser nå min blogg
------------------------------------ Jeg er ei dame med sterke meninger. Og jeg står for de!! Stort sett smilende og blid, men kan knurre! Jeg er gift med verdens herligste mann, og vi har to herlige barn, Go`gutten Leo Alexander, og go`jenta Emma Victoria. Blogger om det jeg finner interessant og som opptar meg..så det blir mye interiør, hus og hage...samt mine gull og mitt liv. En blogg for venner og familie. Men syns det er veldig kos at du stikker innom. Lurer du på noe...send meg en mail frulyng@me.com

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Arkiv

hits