Dine steg mot en vakrere hud....

Som alle andre, merker jeg at huden min forandrer seg på vinteren. 
Den blir tørrere, føles stram, kan flasse og blir lett rød. 
Vinteren er rett og slett en stor påkjenning for huden din. 
Daglig rens, morgen og kveld, er den viktigste starten for å bevare en vakker hud.
På den måten fjerner du makeup, smuss og overflødig talg som ellers vil kunne tilstoppe porer 
og føre til urenheter, sorte prikker og unødig blank hud. 
Daglig rens stimulerer blodsirkulasjonen og gir huden din et friskere utseende med mer glød. 

Husk at huden din må være ren for å nyte godt av velgjørende ingredienser i pleiekremer.
Bruk både masker og peeling slik at huden kvitter seg med døde hudceller, 
og får den næringen den skal via ansiktsmasker.


Ettersom man blir eldre forandrer huden seg. 
Den får linjer, etter hvert rynker, minsket elastisitet og økt slapphet. 
Det er likevel ikke umulig og holde huden frisk og vakker, 
så lenge du tar hensyn til hvilken periode i livet du er i.

Cellefornyelsen går langsommere jo eldre man blir, og i 30-årene begynner mimikkrynker å sette sine spor. Man får smilerynker, rynker i pannen og kanskje noen linjer rundt munnen. Huden begynner å virke mindre elastisk, og behovet for fuktighet blir enda større. Pigmentproblemer er ganske vanlig å få i 30-årene, spesielt siden disse ofte oppstår ved graviditet og hormonendringer. 
RIKTIG PLEIE: Sørg for å rense huden daglig, helst morgen og kveld, og bruk produkter som inneholder antioksidanter og beskytter mot frie radikaler. 

FOR 30+: Botanics Face Renewal Cream skal bekjempe de første tegnene på aldring. Den inneholder hestekastansje for revitalisering av huden, og japansk pagodeekstrakt som skal redusere synlige rynker, mørke ringer og hevelser (kr 100, Boots). 
FOR 30+: Botanics Face Renewal Cream skal bekjempe de første tegnene på aldring. 
Den inneholder hestekastansje for revitalisering av huden, og japansk pagodeekstrakt som skal redusere 
synlige rynker, mørke ringer og hevelser (kr 100, Boots). 

FOR 30+: Sensitive Touch Soothing Night Cream skal hjelpe huden å innhente seg fra det daglige stresset som den utsettes for. Kremen skal dempe rødhet og lindre følelsen av stram hud. Den søker å styrke hudens egen forsvarsmekanisme og beskytter mot ytre irriterende faktorer og tegn på for tidlig aldring (kr 200, Lumene).
FOR 30+: Sensitive Touch Soothing Night Cream skal hjelpe huden å innhente seg fra det daglige stresset som den utsettes for. 
Kremen skal dempe rødhet og lindre følelsen av stram hud. 
Den søker å styrke hudens egen forsvarsmekanisme og beskytter mot ytre irriterende faktorer og tegn på for tidlig aldring 
(kr 200, Lumene).


I 40-årene gjør aldringsprosessen seg synlig med flere rynker i pannen. Hudens evne til å fornye seg minsker drastisk, og huden rundt øynene mister mye av sin elastisitet. Poser og mørke ringer under øyenene blir mer fremtredende. 
RIKTIG PLEIE: En øyekrem som inneholder koffein vil kunne virke dempende på poser og ringer. Dagkremen din bør være rik på fuktighetsbevarende oljer, mens nattkremen må kunne styrke huden og bevare spenst og elastisitet.

FOR 40+: Cosmica Face Plus er spesielt utviklet for voksen hud. Kremen inneholder en spesiell blanding av åtte vitaminer, fire mineraler, fuktighetsbindere og oljer rike på Omega 3 og 6. Face Plus skal gi huden et balansert vitamintilskudd som sammen med noen øvrige utvalgte ingredienser, øker hudens spenst og glans (kr 109, Cosmica).
FOR 40+: Cosmica Face Plus er spesielt utviklet for voksen hud. 
Kremen inneholder en spesiell blanding av åtte vitaminer, fire mineraler, fuktighetsbindere og oljer rike på Omega 3 og 6.
 Face Plus skal gi huden et balansert vitamintilskudd som sammen med noen øvrige utvalgte ingredienser, 
øker hudens spenst og glans (kr 109, Cosmica).

FOR 40+: Eucerin Hyaluron Filler Night er en nattkrem som skal øke produksjonen av hylauronsyre i huden, fylle ut rynker innenfra og gjøre huden fastere og glattere (kr 270, Eucerin).
FOR 40+: Eucerin Hyaluron Filler Night er en nattkrem som skal øke produksjonen av hylauronsyre i huden, 
fylle ut rynker innenfra og gjøre huden fastere og glattere (kr 270, Eucerin).
Her kommer noen tips du kan benytte deg av om du vil ha en vakker hud;


1. Drikk nok vann

- Det er viktig å få i seg nok vann fordi det også har en rensende effekt på kroppen. Huden er kroppens største organ, så hvis man har et usunt kosthold 

vil det vises på huden

 

2. Honning på leppene

Om du sliter med tørre lepper, finnes det et enkelt tips for å gjøre dem myke på et blunk. Smør et lag honning, som skal en en veldig mykgjørende effekt, på leppene og la virke et kvarter før du tørker av.

 

3. Dropp koffeinen

- Kaffe og brus som inneholder koffein er dehydrerende og har derfor en negativ påvirkning på huden. Om du spiser feil og drikker for mye kaffe, er det huden det først som påvirkes.

 

4. Dobbelpeeling

For å få best resultat når man peeler huden, er det to forskjellige metoder som må benyttes. Huden må skrubbes med fysiske skrubbekorn i tillegg til en kjemisk peelingfunskjon for å få superglatt hud

- Skrubbekornene løsner de døde hudcellene, men du trenger et kjemisk virkestoff, som melkesyre eller fruktsyre, for å løse dem opp. Det beste er å investere i et produkt som kan gjøre begge deler, mener kosmetologen, og legger til at det holder ikke å gni det raskt inn i ansiktet, du må massere det på huden i et helt minutt for å få best resultat.

 

5. Spis grønt

Kosthold er for det meste hemmeligheten bak en vakker hud. Spesielt grønne grønnsaker, som spinat, grønnkål og salat, er matvarer hudlegen anbefaler.

- Jo mer grønt, jo bedre er det. Om du spiser ren og naturlig mat sammen emd gode hudpleieprodukter, vil du få den beste huden du kan ha.

 

Er du flink til å pleie huden din??

  • 21.04.2010 kl.13:16 i Tips og ideer
  • 4 søte fotspor
  • Permalenke
Image and video hosting by TinyPic

4 søte fotspor

FruGjerdrum

21.04.2010 kl.13:49

det må jeg si jeg er .

Som hudpleie konsulent for verdens beste produkter Mary Kay så er jeg veldig opptatt av hudpleie og make up ?

Har du lyst på et prøve sett om du ikke har forsøkt de før ?

fru Lyng

21.04.2010 kl.13:51

FruGjerdrum:

jeg har ikke prøvd det før...men heller ikke hørt så mye om det.

Så takker da ja til det;)

Creativbolig

21.04.2010 kl.14:12

Jeg er VELDIG nøye på å rense huden min! Går aldri til sengs med makeup, samme hvor sent det er. Bruker vel litt penger på div produkter så ja...jeg er nok nøye med å pleie huden min:)

..

21.04.2010 kl.15:07

Sv: Ja, men klarer ikke se for meg at det noen gang kommer etterbilder. He he. Mye som skal gjøres:)

Gi meg din kommentar

fru Lyng

fru Lyng

40, Hamar

------------------------------------ besøkende leser nå min blogg
------------------------------------ Jeg er ei dame med sterke meninger. Og jeg står for de!! Stort sett smilende og blid, men kan knurre! Jeg er gift med verdens herligste mann, og vi har to herlige barn, Go`gutten Leo Alexander, og go`jenta Emma Victoria. Blogger om det jeg finner interessant og som opptar meg..så det blir mye interiør, hus og hage...samt mine gull og mitt liv. En blogg for venner og familie. Men syns det er veldig kos at du stikker innom. Lurer du på noe...send meg en mail frulyng@me.com

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Arkiv

hits