Kyllingfileet med kål og kremet soppsaus


Kyllingfilet med kål og kremet soppsaus

Kyllingfilet med kål og kremet soppsaus. Foto: Espen Grønli

Ingredienser

 

 


Antall porsjoner: 2 

2 kyllingfileter 
salt og kvernet pepper 

1 pose potetmos 
2 eggeplommer 
1 hode nykål eller spisskål (evt. kinakål) 

Saus: 
2 dl sjampinjong, hakket 
½ løk 
1 dl fløte 
1 dl av kokevannet fra kålen 
salt og pepper 

 

Fremgangsmåte

 

Stek filetene 3-4 minutter på hver side. La dem hvile mens du lager potetmos etter anvisning på pakken; tilsett eggeplommer til slutt. Del kålen og kok den noen få minutter i lettsaltet vann. Hell fra kokevannet og spar litt til sausen. Stek sopp og løk i litt smør. Bland inn fløte samt kokevannet og smak til med salt og pepper.


  • 30.04.2010 kl.09:32 i Deilige oppskrifter av deilig mat
  • Én stykk fotspor
  • Permalenke
Image and video hosting by TinyPic

Én stykk fotspor

Creativbolig

30.04.2010 kl.13:17

Nam, nam, det hørtes godt ut!! Den må prøves ja. Takk for godt tips! :)

Og ha en fin fredag! :)

-Kine.

Gi meg din kommentar

fru Lyng

fru Lyng

40, Hamar

------------------------------------ besøkende leser nå min blogg
------------------------------------ Jeg er ei dame med sterke meninger. Og jeg står for de!! Stort sett smilende og blid, men kan knurre! Jeg er gift med verdens herligste mann, og vi har to herlige barn, Go`gutten Leo Alexander, og go`jenta Emma Victoria. Blogger om det jeg finner interessant og som opptar meg..så det blir mye interiør, hus og hage...samt mine gull og mitt liv. En blogg for venner og familie. Men syns det er veldig kos at du stikker innom. Lurer du på noe...send meg en mail frulyng@me.com

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Arkiv

hits