Help me feed my kid!!

Jeg prøver mange forskjellige smaker om dagen...
..men stakkars Emma brekker seg av disse middagsglassene.
Så i dag lagde jeg selv.
Fisk, poteter og gulrot.
Hun spiste iallefall noe...men var nok ingen favoritt det heller.
Men jeg vet vi må gi henne dette noen ganger...for å se om hun liker liker det eller ikke.
Vane vettu..hehe
MEN...har du noen gode tips?
Hva liker ditt barn?
Noen favoritter dere trur Emma vil like??


  • 25.05.2010 kl.18:02 i Emma tester barneprodukter
  • 6 søte fotspor
  • Permalenke
Image and video hosting by TinyPic

6 søte fotspor

Anneli og Emma-Sophie

25.05.2010 kl.18:16

Emmaen her liker absolutt alt. Nesten helt sykt.. Hun har enda ikke smakt en ting hun ikke har likt liksom.. Begynner å lure på om hun ikke har noen smaksløker:p

Kanskje det bare er en fase? Fortsett å prøve så kanskje det brått løsner?

Emma-Sophie ville ikke ha noooe mat i starten, men etter en måned med prøving nå og da så ja.. Ble det som beskrevet over her. Vi pusha det ikke i det hele tatt.. Ville hun ikke ha, så ville hun ikke ha.

Trine

25.05.2010 kl.19:07

Jeg har lest flere steder at de kan trenge å smake på hver ting opptil 20 ganger før de godtar og etterhvert liker smaken.

Nathalie elsker gulrot, så når vi skal innføre ny grønnsak blander jeg det inn i gulrot, og tar større mengde etterhvert som hun godtar det. Nå har vi fire grønnsaker på en gang, og det er helt gull.

Har såvidt begynt å smake på fisk, og i morgen står kylling for tur. Den putrer i kjelen akkurat nå. Spennende å se reaksjonen =)

Lykke til med mating, gud så frustrerende det kan være...

Tante Jul

25.05.2010 kl.20:43

Mitt tips er å ikke blande sammen smakene! En gang i uken eller så lager jeg masse ulike typer grønnsaksmos som jeg fryser ned i isbitformer. Når de er frosset legger jeg dem alle sammen i en boks i fryseren, og så tar jeg frem det som trengs til hvert måltid etterhvert. Raskt å varme opp enten i mikro eller i kjele på svak varme. Det tok en stund før Ruben begynte å like det, men nå eter han som om han aldri skulle gjort annet. Ertemos, maismos, gulrotmos og persillerot-mos er nok favorittene for de er såpass søte, men etter å ha observert ham gnage på en hel purre lagde jeg purremos, også (den måtte jeg jevne med potet for konsistensens skyld).

Sammen med mosen gir jeg for eksempel fiskekake som har barnevennlig konsistens. Men som sagt: Ikke blande sammen smakene, så lærer barnet at ting med ulike farger smaker forskjellig. Og så er det kjempeenkelt å finne ut nøyaktig hva han/hun liker og ikke.

Lykke til!

fru Lyng

26.05.2010 kl.19:36

Anneli:

ja håper det bare er det.

Leo..han åt alt. Emma...hun enten gråter da jeg mater henne...eller brekker seg. stakkars

Men prøver på det samme...opp og opp igjen;)

fru Lyng

26.05.2010 kl.19:38

Trine:

såpass ja...da er det bare å fortsette skjønner jeg. hihi

Ja det er en stor bekymring mindre når en får i barna mat. Og jeg føler at pupp og grøt liksom ikke er nok.

Men vi gir oss ikke...

takk takk;)

fru Lyng

26.05.2010 kl.19:40

Tante Jul:

Det var smart. Da skal jeg prøve å holde det hver for seg...

Smart du tante jul;)

Tusen takk for knall tips

Gi meg din kommentar

fru Lyng

fru Lyng

40, Hamar

------------------------------------ besøkende leser nå min blogg
------------------------------------ Jeg er ei dame med sterke meninger. Og jeg står for de!! Stort sett smilende og blid, men kan knurre! Jeg er gift med verdens herligste mann, og vi har to herlige barn, Go`gutten Leo Alexander, og go`jenta Emma Victoria. Blogger om det jeg finner interessant og som opptar meg..så det blir mye interiør, hus og hage...samt mine gull og mitt liv. En blogg for venner og familie. Men syns det er veldig kos at du stikker innom. Lurer du på noe...send meg en mail frulyng@me.com

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Arkiv

hits