Den gang da...for de som har lurt

Jeg får ofte spørsmål om hva slags ting jeg solgte i butikkene mine..
..så tenkte derfor at et lite bildeinnlegg ville gjøre susen.
Håper dere her får svar....
Vel...håper dere fikk et lite innblikk fra det som engang var
Jannes Blomster & Gave

Ha en fin kveld!

  • 06.06.2010 kl.22:17 i My Shop
  • 4 søte fotspor
  • Permalenke
Image and video hosting by TinyPic

4 søte fotspor

Gunn

06.06.2010 kl.22:25

Så mye lekkert :) Du sier den gang da. Hvorfor måtte du slutte? Jeg har også eid butikk, makeupstore. Eide den med eksen min og måtte slå den konkurs da vi skilte lag. Måtte spytte i mer penger og betale ut han, og det ble for stor kostnad dessverre :) Men butikken er den dag i dag- så det er bra :)

fru Lyng

06.06.2010 kl.22:54

Gunn Berit:

Hadde ikke helsa tatt meg, hadde jeg nok fortsatt drevet på.

Jeg åpnet butikk nr 2 desember 2008, noe som var mega tøft pga sjalusi hos konkurrenter. Så jeg var igjennom en masse dritt....trakasering, skitkasting og utrivelige mail og bloggkomentarer.

Rett over nyåret kom knekken etter vanvittig mye jobbing..og jeg ble sykmeldt for utbrenthet i en laaang periode.

Om ikke det var nok, fikk vi problemer med en ansatt pga min sykmelding....den andre ansatte ble syk, og jeg fant i tillegg ut at jeg var gravid.

Så....jeg måtte ta et valg. Butikkdrift eller helse??

Og som legen sa.....du har ikke lenger bare deg selv å tenke på nå som en spire har funnet bolig i din mage...

Så jeg overtalte hun ene til å ta over den ene butikken, og stengte den andre.

Kjedelig og trist, etter 10 års drift......men..følte ikke jeg hadde noe valg.

So...thats the story.

Du vurderer ikke å satse på nytt da??

Gunn

06.06.2010 kl.23:08

Som deg så erfarte jeg en del ting som gjør at jeg ikke har lyst til å eie igjen. Jeg vil gjerne drive butikk igjen, men ikke som eier. Jeg brant meg såpass kraftig at jeg kjenner motvilje til det. Jeg vil ha ros når jeg gjør noe godt og vil ha fast lønn og en trygghet tross motgang. Så nei, jeg vil nok ikke komme til å starte noe nytt igjen-slik jeg føler det nå ihvertfall. Jeg har også vært sykemeldt lenge i etterkant av konkursen, pga kneet og psykisk. Jeg er en sterk dame som tåler en del, men jeg har hatt en del dritt også. Man kommer til et punkt hvor nok er nok og kroppen nekter å jobbe mer.

I dag kjenner jeg meg veldig klar for å jobbe som butikkleder igjen-fordi jeg vet at det er det jeg er god til. Kneet mitt holder ikke så mange år til før det må skiftes ut, men som legen sier-jeg må jobbe mens jeg kan. Og om rundt 10 år kan jeg få nytt kne-og da holder jeg koken i 15 år til. Så jeg kan ikke bare sitte å vente på at kneet blir bedre, for det skjer ikke. Jeg må bare bite tennene sammen og jobbe så lenge jeg får det til. Noen sier at det er dumt å tøye seg slik, men nå har jeg gått hjemme så lenge, og jeg holder på å gå på veggen. Jeg vet jeg får nok tid hjemme i fremtiden allikevel :)

Du har tatt noen tøffe valg, og jeg synes det er utrolig tarvelig og merkelig at noen går så langt. Ondskapsfullt! Men belønningen i dag må vel være at du har to flotte barn og en god mann. Jobb er bare jobb-familie er alt! :)

Ma10lde

07.06.2010 kl.13:24

Altså masse søtt og koselig stesj og nydelige blomster. Masse der jeg kunne tenkt meg å friske opp hjemm med!

Gi meg din kommentar

fru Lyng

fru Lyng

40, Hamar

------------------------------------ besøkende leser nå min blogg
------------------------------------ Jeg er ei dame med sterke meninger. Og jeg står for de!! Stort sett smilende og blid, men kan knurre! Jeg er gift med verdens herligste mann, og vi har to herlige barn, Go`gutten Leo Alexander, og go`jenta Emma Victoria. Blogger om det jeg finner interessant og som opptar meg..så det blir mye interiør, hus og hage...samt mine gull og mitt liv. En blogg for venner og familie. Men syns det er veldig kos at du stikker innom. Lurer du på noe...send meg en mail frulyng@me.com

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Arkiv

hits