Skrekkfilmer...hva mener du??

Skrekkfilmer....ja dem er det mange av.
Noen værre enn andre.
Men har dere noen gang tenkt over personen som lager disse filmene?
Personene som skriver alt til den minste detalj.

FruLyngmannen leide nemlig SAW forleden, og jeg klarte ikke annet enn å tenke
at skribenten bak denne filmen må jo være syk i hodet.
Han må jo til en viss grad være litt "skummel" for samfunnet.
Tenk å sitte inne med så mye faenskap og så mange syke ideer om å skade folk på
en slik grusom måte som det gjøres i disse filmene.
For den er jo til tider grotesk.

Så mitt spørsmål i dag er som følgende....

Er slike personer i realiteten litt skumle? Kan de plutselig begynne å teste ut sine kreative ideer om
hvordan man kan ta et liv på en slik måte at personen faktisk står for drapet selv?
Altså...trur du de vil bli nysgjerrig på mulighetene og ideene etter hvert??

Eller får han utløp av sine fantasier gjennom filmene?

Eller er han som deg og meg??

 

Bare litt nysgjerrig på hva dere mener...

 

Ha en fin dag

 

Klem
  • 19.03.2011 kl.09:29 i Diskusjoner, tanker og temaer
  • 18 søte fotspor
  • Permalenke
Image and video hosting by TinyPic

18 søte fotspor

Hanne på Landet

19.03.2011 kl.10:03

Sawfilmene kan jo bli sterkt kost for de fleste. Hehe. Men du har rett... Man kan begynne å lure på hva slags tankegang personene som skriver disse manusene har. Men jeg tror, at disse mennesker er helt trygge i samfunnet. Nettopp fordi de som de fleste av oss andre, har sperrer. Vi kan tenke, føle, og fantasere om ting, men det er ytterst få av oss som realiserer dette. Fordi vi er mennesker med moral og fornuft, og vi vet godt hva som er forskjellen på rett og galt. Jeg tror at manusforfattere av slike filmer har en annen hensikt med slike filmer, og det er å stille menneskesinnet i perspektiv. Jeg tror ikke nødvendigvis at skribenten som har skrevet plottene i Saw-filmene fantaserer om handlingene som blir begått i filmen, men heller har i bakhodet det berømte "tenk hvis.." For vi har jo alle mareritt, og klarer fint å se for oss skrekkscenarier... Når der er sagt, så finnes det faktisk filmer som er mye mer skremmende enn Saw, hvis man skal tenke på farer for samfunnet. F.eks har du disse filmene som er totalt basert på hendelser som faktisk kan være realistiske. Den aller verste filmen jeg har sett, var en slik film. Det er en italiensk film, som heter "Salo". Manusforfatteren har i denne filmen satt på spissen hvor jævlige mennesker med makt kan være. Jeg anbefaler ingen å se den. Jeg kommer aldri til å se den igjen selv... Jeg var helt forstyrra i 14 dager etterpå. Forferdelig film.

Annette

19.03.2011 kl.10:36

Jeg har sett alle Saw filmene, og de er groteske alle sammen, den siste så jeg på kino i 3D, helt grusomt, likevel så ser jeg på det. Eller jeg sitter med hendene foran øynene og fingrene i øret på det værste..hehe..

Jeg syntes Saw filmene har en god plot, det er en "mening" og alle har et valg, og hvis du vil leve må du igjennom grusomme steg for å overleve.

Jeg har ikke tenkt på at mannen bak filmene kanskje kan være syk, men det skulle ikke forundre meg. Ikke skjønner jeg hvordan man kommer opp med slike ideer!

Veronikabs

19.03.2011 kl.17:16

Fin blogg du har !

Likte designet ;)
Jeg er ikke så glad i skrekkfilmer! :D

thessiien

19.03.2011 kl.20:23

Tror nok de er helt vanlige mennesker som meg og deg, bare med en ekstra stor fantasi. Vet om enkelte som har laget slike filmer ut i fra drømmer.. :)

Pia Bjørnsen

19.03.2011 kl.20:29

Jeg HATER skrekkfilmer!!

SIKJ

19.03.2011 kl.20:37

Sett Hostel Filmene? Den personen/personene som har laget de vill jeg ikke møte i en mørk bakgate akkurat hehe. Men er enig med deg, de kan ikke være helt tilstede eller så har de en utrolig syk men bra fantasi, kan si jeg har en slik selv men herregud de filmene er virkelig heslige.

Ellers så synes jeg noen skrekkfilmer er bra dårlige, slik som Fritt Vilt 3. Så den på premiere kvelden sammen med en venninne og ja. For meg var det 100 kroner bortkastet. Skal jeg se på skrekk film vill jeg bli skremt og overasket, og det blir du ikke av og kunne se hva som kommer til og skje de neste minuttene.

Christine !

19.03.2011 kl.20:54

jeg elsker skrekkfilmer ! :D

Yngvill

19.03.2011 kl.20:55

Jeg elsker skrekkfilmer :D

Saw 7 så faktisk kjedlig ut... :P Har ikke sett noen av Saw filmene, men tror jeg burde se på dem :P

theahenrikke

19.03.2011 kl.21:07

det der har jeg ikke tenkt på før,, men jeg tror ikke det er noe trussel,,. det er vel bare å tenke seg grusomme måter :)

Oda

19.03.2011 kl.21:42

Kanskje skribenten fasinerer seg av mordere og groteske handlinger? Og har blitt inspirert av en eller flere mordere fra virkeligheten? :)

Jeg liker ikke skrekkfilmer, men likevel ser man på det, ikke sant? :) Har også tenkt den tanken, hvor får de ideene sine fra? Det er litt ekkelt å tenke på at noen har skrevet ned en minste detalj vi blir skremt av hjemme i vår egen stue :)

fru Lyng

19.03.2011 kl.22:15

Hanne på Landet:

hehe. Ja vi får håpe det. For ideene denne mannen har er iallefall ikke gode. De er så utspekulerte og gjennomtenkte at man sitter igjen med et spørsmål...Hvordan tenkte han ut det??

Helt sykt faktisk...og han går jo ikke tom!!!

Den filmen har vi ikke sett. Men ja. Det er grusomt hvor langt enkelte mennesker går når det kommer til makt.

mange syke personer...det er helt klart.

Ha en fin lørdag Hanne på landet;))

Janne

fru Lyng

19.03.2011 kl.22:20

Annette:hehe...ja jeg så vi hadde muligheten til det på denne leiefilmen. Men vi har jo ikke briller. Noe som kanskje var like så greit.

Ja man må virkelig vise at man vil leve. Men mange får jo litt vel vanskelige valg. Blir ofte "deg eller meg".

heheeh...nei var det da. Han må jo være noe spesiell spør du meg, som går rundt med slike ting oppi hodet.

Jeg ville illefall ikke vært gift med en slik...hehe

fru Lyng

19.03.2011 kl.22:21

thessiien:

Ja det kan jeg tru. For mine drømmer etter å ha sett slike filmer...ja de blir fantasifulle. herremin..hehe

Men jeg håper da ikke alle går rundt med slike ideer i hodet. Høres litt for skummelt ut...hehe

fru Lyng

19.03.2011 kl.22:26

SIKJ:

ja de har jeg sett. Men syns disse her er værre. De er så mye mer utspekulerte. At en person kan sitte å tenke ut disse fellene som fungerer som en kjede. ja det er ekkelt.

Og ja. Det er mange dårlige. Trur det er fordi noen går med en holdning at det å lage skrekkfilm...ja det er enkelt. Må bare lage faen og drap. Men så enkelt er det ikke. Man må leve seg inn i filmen. Føle håret reise seg i nakken....da blir filmene ekle.

fru Lyng

19.03.2011 kl.22:28

Yngvill:

vel...vi så ikke hele i går. Men det vi så av "action" var iallefall like utspekulert som vanlig.

Ja de er iallefall sykt ekle. Så liker du skrekkfilmer...se dem.

fru Lyng

19.03.2011 kl.22:30

theahenrikke:

joda...men han her tar det så mye lenger. Det er liksom så mye mer enn et groteskt drap. Det er måten han planlegger drapene på og gjennomfører dem. Og får å tenke slik...tenker jeg at denne mannen må jo være litt syk.

Vi husker jo diskusjone rundt han som lagde american psycko. Han ble jo undersøkt etter filmen ble vist, for å bevise for politiet at han ikke var så syk som det filmen var. Så noe må det jo være i det.....

fru Lyng

19.03.2011 kl.22:32

Oda:

hmm...håper da virkelig ikke dette har vært fra virkeligheten...for her sitter jo alt sammen. Et rituale er liksom ikke en person, men fler. Og personene må ta grusomme valg for å komme vider/overleve.

hehe..ja. Litt i skjul bak en pute....fingre i ørene osv..hehehe

Ja du sier noe..

Gi meg din kommentar

fru Lyng

fru Lyng

40, Hamar

------------------------------------ besøkende leser nå min blogg
------------------------------------ Jeg er ei dame med sterke meninger. Og jeg står for de!! Stort sett smilende og blid, men kan knurre! Jeg er gift med verdens herligste mann, og vi har to herlige barn, Go`gutten Leo Alexander, og go`jenta Emma Victoria. Blogger om det jeg finner interessant og som opptar meg..så det blir mye interiør, hus og hage...samt mine gull og mitt liv. En blogg for venner og familie. Men syns det er veldig kos at du stikker innom. Lurer du på noe...send meg en mail frulyng@me.com

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Arkiv

hits