Luksusspa fra 150 kroner

Denne bare må jeg lagre for meg selv..hihi.
Kanskje det blir en romantisk tur for 2 om ikke så lenge;)

NORDISK: Pure Nordic Spa er inspirert av de fire nordiske årstidene. Foto: Stena Line

Stena Line har oppgradert for 30 millioner kroner, og gir deg en luksus for en overkommelig pris.

Det koster 150 kroner i entreen til Stena Saga?s Pure Nordic Spa. I to timer har du tilgang til badstue, eventyrdusjer, varmebassenger og en relax-avdeling med varme mosaikkbenker og utsikt mot havet. Alle de nordiske årstidene kan oppleves på nært hold via lys, farger og lukter.

LES MER:
Se fire årstider ? på vei til Danmark

Ferien begynner allerede på reisen
Vi søker jenter til spa-testing

Billig luksus

Ønsker du en ekstra påskjønning, kan du ta en av de mange velvære-behandlingene. Du kan bli ny med healing fra 300 kroner eller en klassisk massasje fra 400 kroner. På Stena Saga legges det vekt på luksus, men luksus behøver ikke å koste skjorta. Det skal være for alle. Alle behandlinger må kjøpes om bord og kan ikke forhåndsbestilles.

Bestill din reise med Stena Saga.

«Under hver ansiktsbehandling får man ligge på en selvopphetende leire som under behandlingen varmer, gir en lett boblende massasje, drenerer og gir kroppen viktige mineraler.»

Eksklusiv hudkrem

Hudkremen Phytomer vil være med på å gi deg luksus. Ingrediensene er hentet fra havet og brukes i Pure Nordic Spa.

- En Phytomer behandling gir en unik opplevelse da mottoet er at man skal bli så avslappet som mulig for å best absorbere produktene. Under hver ansiktsbehandling får man ligge på en selvopphetende leire som under behandlingen varmer, gir en lett boblende massasje, drenerer og gir kroppen viktige mineraler, forteller produktsjef for Phytomer, Liselott Andreasson.

Å ta en behandling med Phytomer vil derfor minne om en herlig dag på stranden. Og ikke minst gi et fantastisk resultat.

OPPVARMET: I relax-avdelingen kan du nyte utsikten på oppvarmede benker. Foto: Stena Line

To timer med ro

Om du ikke ønsker noen av velvære-behandlingene, vil det være en nytelse i seg selv med boblebad, varmebassenger og å finne roen i relax-avdelingen. Der kan du nyte havutsikt og bølgeskvulp. I to timer kan du fokusere på pust, sortere tanker og nyte roen sammen med din kjære, venner eller helt alene. Det skal ikke være dyrt å unne seg litt luksus i hverdagen. For 150 kroner kan du boltre deg i 750 kvadratmeter med velvære.

Bestill ditt spa-cruise her!

 

Vel...kunne du tenke deg spa-cruise??

 

 

Kilde; vg.no

 

 

  • 31.03.2011 kl.14:36 i Reiseguide FruLyng
  • 2 søte fotspor
  • Permalenke
Image and video hosting by TinyPic

2 søte fotspor

Khava/hava

31.03.2011 kl.18:20

FFiiin blogg :) <3

jervveien16

31.03.2011 kl.21:27

Jeg sendte linken videre til sjefen min i dag og sa at dette måtte være noe for oss som skal på Temabuilding i juni... Jeg skal sjekke det ut litt nærmere de neste dagene. Meldte meg selvfølgelig på konkurransen... Takk for tipset ;)

Anniken

Gi meg din kommentar

fru Lyng

fru Lyng

40, Hamar

------------------------------------ besøkende leser nå min blogg
------------------------------------ Jeg er ei dame med sterke meninger. Og jeg står for de!! Stort sett smilende og blid, men kan knurre! Jeg er gift med verdens herligste mann, og vi har to herlige barn, Go`gutten Leo Alexander, og go`jenta Emma Victoria. Blogger om det jeg finner interessant og som opptar meg..så det blir mye interiør, hus og hage...samt mine gull og mitt liv. En blogg for venner og familie. Men syns det er veldig kos at du stikker innom. Lurer du på noe...send meg en mail frulyng@me.com

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Arkiv

hits