Fyllesjuk.....oh my!

Vel. Ikke meg da. For det er mange mange år siden.
Og har ikke så mye som luktet på en kork de siste snart 10 år trur jeg..hehe
Men disse gutta...ja de er. Og jeg gleder meg vilt til å se Hangover 2.

Jeg digger den første. Og denne ser jammen meg like kul ut.
G L E D E R  M E G !

 

Ha en flott lørdagskveld folkens.

 

Klem

  

  • 16.04.2011 kl.22:39 i Filmer
  • 4 søte fotspor
  • Permalenke
Image and video hosting by TinyPic

4 søte fotspor

Gunn

16.04.2011 kl.22:59

Hva er grunnen til at du ikke har hatt en fest på 10 år? Kan jeg spørre om det??

Marie

17.04.2011 kl.07:27

Gleder meg også til å se den. Likte godt den første.. :D

Ha en koselig søndag..du finner sikkert på noe kjempe kos i dag også..som vanlig! Vi skal ut å finne litt kvist og sånt så vi får hengt opp eggene vi ska male i dag. Så nå er det eggblåsing på meg..

fru Lyng

17.04.2011 kl.11:18

Gunn Berit:

Ingen grunn egentlig. Men har bare blitt slik. Føler liksom ikke for å gå på byen. Raste nok fra meg da jeg var 18. Da var vi jo ute støtt og stadig. Tirsdag, fredag og lørdag...hehe Så har ikke lengselen lenger for fuktige byturer.

Ikke noe annet enn det;)

Gunn

17.04.2011 kl.11:35

Ok. Måtte bare spørre. Tenkte det hadde noe med helse å gjøre. Jeg drikker mye mer sjeldent jeg også, men synes det er artig å ta en fest i ny og ne. Få litt annet enn bare familieliv. Men har ikke akkurat behovet for hver helg lenger nei. :)) Det kosligste syns jeg er når man har venner på besøk, eller om man er på besøk. Uten å gå ut. Bare kose seg hjemme. Der er jeg kjenner jeg :))

Gi meg din kommentar

fru Lyng

fru Lyng

40, Hamar

------------------------------------ besøkende leser nå min blogg
------------------------------------ Jeg er ei dame med sterke meninger. Og jeg står for de!! Stort sett smilende og blid, men kan knurre! Jeg er gift med verdens herligste mann, og vi har to herlige barn, Go`gutten Leo Alexander, og go`jenta Emma Victoria. Blogger om det jeg finner interessant og som opptar meg..så det blir mye interiør, hus og hage...samt mine gull og mitt liv. En blogg for venner og familie. Men syns det er veldig kos at du stikker innom. Lurer du på noe...send meg en mail frulyng@me.com

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Arkiv

hits