Lag påskegodteriet selv....

Ja her har dere muligheten....og oppskriften finner dere her.
La dere inspirere,men husk å sette av 2-3 dager....
Chocolate Egg How-To

Vi brukte mørk sjokolade i denne oppskriften fordi det er relativt enkelt å temperament, temperaturene som er oppført gjelder spesielt for dette merket.

Sjokolade Egg How-To 
1. Ved hjelp av en pin, Stikk hull i bunnen av en stor rå egg, setter spissen av et verktøy kniv, og tur til å åpne hullet litt. Ved hjelp av en roterende drill utstyrt med en 3/8-inch litt, forsiktig utvide hullet til minst 1 / 2 cm i diameter. 

2. Sett pinnen inn i hullet for å pierce og "rør" eggeplomme. Hold egget, hullet ned, over en bolle, og blåse luft inn i hullet med en gummi øret sprøyte (luften vil fortrenge og fordrive egg). Skyll ut egg. Gjenta for å gjøre 12 blåst egg (det kan være lurt å gjøre statister i tilfelle noen pause).

Tre. Sterilisere egg: Dukke dem i en gryte med kaldt vann med 1 ss hvit eddik, kok opp, deretter småkoke, skimming skum fra overflaten, 10 minutter. La renne på en pinne bord. Hvis ikke farging egg, la tørke helt på pinne bord, 2 til 3 dager (se innsiden for fukt).

4. Hvis farging egg: Bland 4 ss eddik og 12 dråper blå konditorfarge med 2 kopper kokende-varmt vann i en varmebestandig glass eller emalje bolle. Fyll en egen kopp med hvit eddik. Ved hjelp av en plast skje, dyppe egg i eddik, deretter inn i fargestoffet, 2 til 3 minutter. Pat egg med tørkepapir for å fjerne striper. (Hvis dye begynner å kjølig mens du arbeider, lage en ny batch.) La eggene tørr som beskrevet ovenfor.

5. Bruke en offset taggete kniv, veldig finhakk 3 pounds av sjokolade. Reserve en kopp sjokolade, med en benk skrape, overføre gjenværende sjokolade til en stor varmebestandig bolle.

6. Temper sjokolade: Sett bollen over en kjele med Simmering vann. Smelt sjokoladen, rør av og til, inntil en sjokolade termometer registrerer 131 grader. (Merk: Mange merker av mørk sjokolade ikke bør varmes opp til mer enn 118 grader.) Fjern fra varmen, rør inn forbeholdt kopp sjokolade til det er helt smeltet. Hell 2 / 3 av den smeltede sjokoladen på en ren glatt underlag (for eksempel marmor eller rustfritt stål). Spre tynt med en offset spatula. Så samle sammen sjokolade, og ta temperament peratur. Fortsett å spre og samle sjokolade til den er avkjølt til 82 grader til 84 grader.

7. Skrap sjokoladen tilbake i bollen med gjenværende sjokolade. Rør til den er avkjølt til 82 grader til 84 grader. Sett bollen over en kjele med varmt vann, og varme opp til 88 grader. For å sjekke konsistens, dyppe en skje i sjokolade og fjern; sjokolade bør sette i ca 2 minutter, snu blank og hard. Merk: Denne temperaturen må vedlikeholdes etter hvert som du fyller eggene, holde et termometer i sjokolade, og kontroller ofte. Rest bollen på en varmeputen innpakket i et håndkle, eller sett bollen over kjelen med krig m (ikke varmt) vann.

8. Plasser eggeskall i et egg kartong. Plasser en disponibel kringle bag i høye glass, og brett toppen og ned. Fyll posen med sjokolade, skåret spissen for å opprette en 1/4-tommers åpning.

9. For solid sjokolade egg: Sett tuppen av vesken i hvert egg, og fyll med sjokolade (ca 1 / 4 kopp per egg, fylle en ny pose med sjokolade etter behov). La satt helt, ca 4 timer.

10. Alternativt, fyll egg med ganache: Fyll alle egg med sjokolade, så la stå 5 minutter i stedet for å la sjokolade satt. Hell sjokolade ut av egg i et glass målebeger, trykke hånden mot koppen å la mesteparten av sjokoladen renne ut (ikke legge til herdet sjokolade). La sjokolade "skall" satt helt.

11. Fyll en engangs kringle bag med ganache (oppskrift følger), skåret spissen for å opprette en 1/4-tommers åpning. Sett tuppen inn egg, fylle med ganache. Trykk egg forsiktig, hull opp, på en brettet kjøkkenhåndkle for å fjerne luftlommer, fyll til toppen. Fortsett med gjenværende eggene. Kjøle til sett, ca 4 timer. Ganache-fylt egg kan oppbevares i kjøleskap inntil 1 uke, solid egg kan lagres på et kjølig, tørt sted til den er klar til å tjene.



Gjøre ganache 
For semisweet ganache, bruk 2 kopper tunge fløte og £ 1 semisweet sjokolade.
For melk-sjokolade eller hvit-sjokolade ganache, bruker 1 1 / 4 kopper kremfløte og 1 1 / 4 pounds melk
eller hvit sjokolade. Bring krem ​​bare til en byll, og hell over finhakket sjokolade i en mellomstor bolle. La stå 5 minutter, rør til glatt. Trykk plastfolie direkte på overflaten, la stå, røring og til, til kule nok til å pipe (ikke varmere enn 80 grader), 1 til 2 timer.

 


Kilde; Martha Stewart






  • 19.04.2011 kl.22:48 i Deilige kaker og desserter
  • 2 søte fotspor
  • Permalenke
Image and video hosting by TinyPic

2 søte fotspor

Anne - mamma til Julie <3

19.04.2011 kl.22:49

artige tips :)

Isabella Deschanel

19.04.2011 kl.23:58

Det så seriøst godt ut!!!

Gi meg din kommentar

fru Lyng

fru Lyng

40, Hamar

------------------------------------ besøkende leser nå min blogg
------------------------------------ Jeg er ei dame med sterke meninger. Og jeg står for de!! Stort sett smilende og blid, men kan knurre! Jeg er gift med verdens herligste mann, og vi har to herlige barn, Go`gutten Leo Alexander, og go`jenta Emma Victoria. Blogger om det jeg finner interessant og som opptar meg..så det blir mye interiør, hus og hage...samt mine gull og mitt liv. En blogg for venner og familie. Men syns det er veldig kos at du stikker innom. Lurer du på noe...send meg en mail frulyng@me.com

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Arkiv

hits