min helg i rampelyset..

 

Frulyng - Helgens blogg

Janne Lyng, er dama bak Frulyng.blogg.no. Janne er 37 år, jobber i en interiørbutikk og bor på Hamar sammen med mannen sin og deres to barn. Interessen for hus og hjem, gjelder ikke bare på jobb, men også på bloggen hennes.

Frulyng.blogg.no, er en interiørblogg, hvor leserne blant annet blir oppdatert på nyheter som kommer inn i interiørbutikken hun jobber i. Her er det inspirasjon, tips og flotte bilder. Noen bilder og oppdateringer fra Janne og familiens liv er også med, men hvem er egentlig Janne?

-  Ja, hvem er FruLyng? Jeg ei engasjerende, blid og omtenksom dame. Full av kjærlighet og medmennesklighet. Men også ei som kan knurre og si ifra om jeg mener ting er urettferdig eller noen opptrer usaklig. Jeg står for ting jeg sier,og gjemmer meg ikke bak andre. Jeg jobber hardt mot mine mål innen det jeg driver med. Og er skikkelig familiekjær. Så får jeg bare håpe andre ser på meg med samme måte..Hehe

Retro, shabby chic, minimalistisk.. Det er så mange veier å gå når det kommer til innredning av et hjem, men hvordan er hennes stil?

-  Min stil innen interiør varierer nok noe. Jeg liker nemlig litt forskjellig når det kommer til vår/sommer, høst og vinter. Men det går mye i lyse farger blandet med kvist/rotting, natur og treverk. Og på høsten og vinteren trenger jeg litt farge.

Jeg er egentlig ikke så opptatt av hva som er in eller ut. Det viktigste for meg er å ha en bolig.. Et hjem som jeg og mine trives godt i. Et hjem vi gleder oss til å komme hjem til. Et hjem med sjel og varme. Så jeg har ingen konkret stil innen interiør. MEN, jeg vet hva jeg liker, og ser fort hva jeg syns er pent og ikke... Og jeg har nok en litt egen stil på det meste..

Som mange andre blir hun inspirert av å lese interiørblader, surfe på nettet, eller bare det å gå ute i skogen. På det personlige plan blir hun inspirert av mannen sin, som gjør så mye for de rundt han, men også av foreldrene sine.

-  Mine foreldre inspirerer meg pga av oppveksten min og måten de alltid stiller opp på. Jeg har så mange gode minner. Herlige tradisjoner, turer og opplevelser.

Og måten de stelte i stand når vi hadde bursdag og når det var jul/påske og andre store dager/helligdager...Ja, det har gjort at jeg storkoser meg når disse dagene kommer her i hus. De har "skapt" meg slik at jeg elsker å stelle i stand til bursdager og fest. Disker gjerne opp med middag for 12-30 personer. Da koser jeg meg. Så jeg håper jeg kan være til like stor inspirasjon for mine 2 barn, den dagen de får et slikt spørsmål...

Hvordan vil du beskrive ditt drømmehjem? 
Hehe,  det er ikke vanskelig, for det huset jobber vi fælt for å oppnå. Og jeg blogger stadig om mitt drømmehjem. Et drømmehus for oss er helt klart mer plass. Både innendørs og utendørs.

Mitt drømmehjem skal ose kjærlighet og familie. Det skal romme både glede og hygge for store, små og besøkende. Vi vil ha åpne, store rom, en lekker entre, med gjestetoalett og god lagringsplass til både sko, klær og støvesuger. Stor romslig stue med åpen løsning mot et tidløst, romantisk kjøkken med kjøkkenøy.

Du kan lese mer om både planer og drømmer HER

Favorittbok
"Ikke uten min datter".

Favorittfilm
Åh, det er så mange. Vi er skikkelige filmentusiaster her i huset, og ser film hver eneste kveld, men "The blind side", "Om mus og menn" , " Den grønne mil" , "Engelens by" , "The notebook" er noen favoritter.

Favorittrett
Det må vel være den deilige, saftige ribba med tilbehør på juleaften. Også litt fordi den gir meg den beste frokosten dagen derpå. Kald ribbe i lefse med sennep..Mmmm.

Blogg.no gratulerer Janne med Helgens blogg, sjekk ut bloggen hennes HER

Måtte jo bare lagre dette som et minne..hehe

Og ble det noen forandring etter helgen??
I DONT THINK SO.
Litt mer besøk blei det jo, men ikke så mye mer utover det.
Men gøy var det jo....å bli trukket ut som helgens blogg.
Og takk til alle hyggelige kommentarer!
 
  • 10.10.2011 kl.21:54 i Skriverier
  • 5 søte fotspor
  • Permalenke
Image and video hosting by TinyPic

5 søte fotspor

monica73

11.10.2011 kl.00:02

Så gøy med helg i rampelyset.Sånn jeg føler det når jeg er med på alle kursene det.I rampelyset,og vi damer liker vel stort sett det:)

Monica

Hilde-Kristin

11.10.2011 kl.09:56

Så morro da;)

fru Lyng

11.10.2011 kl.18:15

monica73:

Kjekt å være litt frempå en gang i blandt. men jeg vet ikke jeg..trives best litt i "skjul".

Kommer du på hyggekvelden vår den 19 oktober??

MASSE gode tilbud og flotte varer. Og en flott anledning til å begynne på julegaver;))

Janne

wendysinfamilie

11.10.2011 kl.18:18

Nesten kjendis nå vet du :-)

Ha en kos kveld hva du nå enn gjør..

Klem

fru Lyng

11.10.2011 kl.18:26

wendysinfamilie:

hehe...det vet jeg nå ikke. men fikk da litt oppmerksomhet. Og det er jo litt gøy etter mange års blogging.

Her går det i jobb her vettu. Planlegging av huggekveld og turnuser året ut...så nok å gjøre.

Men takk for det, og kos deg i kveld du gså Wendy.

Klem Janne

Gi meg din kommentar

fru Lyng

fru Lyng

40, Hamar

------------------------------------ besøkende leser nå min blogg
------------------------------------ Jeg er ei dame med sterke meninger. Og jeg står for de!! Stort sett smilende og blid, men kan knurre! Jeg er gift med verdens herligste mann, og vi har to herlige barn, Go`gutten Leo Alexander, og go`jenta Emma Victoria. Blogger om det jeg finner interessant og som opptar meg..så det blir mye interiør, hus og hage...samt mine gull og mitt liv. En blogg for venner og familie. Men syns det er veldig kos at du stikker innom. Lurer du på noe...send meg en mail frulyng@me.com

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Arkiv

hits