Jeg vant!!

Og gleder meg til å hygge meg i dette søte egget.
3000,- er da slettes ikke værst..hihi

Ha en flott kveld alle sammen. I sure will;)


Klem Janne
 

  • 15.04.2012 kl.21:01 i Skriverier
  • 5 søte fotspor
  • Permalenke
Image and video hosting by TinyPic

5 søte fotspor

wendysinfamilie

15.04.2012 kl.22:08

Åå det var ikke galt i det hele tatt

ingerslilleverden.blogg.no

17.04.2012 kl.00:39

Samme som jeg har jo :D

fru Lyng

17.04.2012 kl.08:03

ingerslilleverden.blogg.no:
har du??
Koser du deg med den??

Gunnberit

27.04.2012 kl.09:35

Ååååå så heldig du er :) har lest igjennom alle innlegg jeg ikke har fått med meg tidligere :) herlig!! Lagret noen bilder fra butikken din og skal blogge om butikken din senere :) håper det er ok? Har jo byttet blogg vettu :) liker blogspot bedre som plattform. Ha en flott helg vennen!!

fru Lyng

27.04.2012 kl.20:22

Gunnberit: hei snuppis. Ja jeg gleder meg voldsomt til å få denne. Så får vi krysse fingre og tær for at solen også føler at den må titte frem da denne herligheten får sin hedersplass ute on casatomten.
Det går helt fint du. Bare hyggelig med litt reklame vettu;)
Og jeg har tittet innom deg. Litt enig også at blogspot har mye bra finesser og løsninger. Så også jeg liker den godt....så får se.
Men tusen takk snuppa. Og GOD HELG til deg og din flotte familie<3

Gi meg din kommentar

fru Lyng

fru Lyng

40, Hamar

------------------------------------ besøkende leser nå min blogg
------------------------------------ Jeg er ei dame med sterke meninger. Og jeg står for de!! Stort sett smilende og blid, men kan knurre! Jeg er gift med verdens herligste mann, og vi har to herlige barn, Go`gutten Leo Alexander, og go`jenta Emma Victoria. Blogger om det jeg finner interessant og som opptar meg..så det blir mye interiør, hus og hage...samt mine gull og mitt liv. En blogg for venner og familie. Men syns det er veldig kos at du stikker innom. Lurer du på noe...send meg en mail frulyng@me.com

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Arkiv

hits