Hekledilla

Hallo hallo og god kveld. Det er lørdag.... Solen har vært fremme.... Været har vært nydelig. Snakk om tidlig og deilig vår!!! Jeg har jobbet i dag, og det har vært gøy. Ryddet og gjort om i butikken. Fylt på med de nydeligste duftlys fra Villa Collection. De kom i nydelige gaveesker og hadde veldig gode priser. Fra kr 59,- Så nå blir en møtt med god duft når man entrer døra hos #Comforthamar YC Rør AS. Håper du tar turen innom. Ellers har #frulyng blitt hekta på hekling. Og det har blitt en rekke luer og pannebånd. Med dusker og blomster. For å si det slik..... Lageret for neste vinter er i boks. Alle i #casalyng har luer. He he Så må nå prøve å finne noe annet å hekle. Any tip for me? Hjemme har sofaen fått nye puter. Lysfatet har fått selskap av en crazy høne.... Og eggene fra #kremmerhuset som jeg i fjor glemte at jeg hadde kjøpt. He he og slik går no dagan.

Nå som våren er her koser jeg meg såååå med ranunkler, løkblomster og tulipaner. Perleblomster må jeg jo ikke glemme. Vi har en herlig tid i vente. Og halleluja for de nordiske årstidene. Årstidene som gir oss så mange muligheter. Herlig. Tenk om vi bare hadde hatt sommer og varme hele tiden??? I morgen satser vi på godt vær. Ungene bakte boller med papsen mens jeg var på jobb i dag, så en liten tur i skogen hadde vært kos. Nei... Nå er det snart tacotid i casalyng. Så vi får bloggast litt igjen om litt. Ønsker dere alle en topp lørdag. Og du.... Husk earth hour i kveld. Viktig å tenke på en trygg fremtid for våre barns barn og barnebarn;) Hola!
  • 29.03.2014 kl.19:59 i Skriverier
  • 2 søte fotspor
  • Permalenke
Image and video hosting by TinyPic

2 søte fotspor

Emmieverlasting

09.04.2014 kl.14:55

Jeg beundrer dere som er flinke til å hekle! jeg har prøvd å lære meg det, men det skorter på tålmodighet :)

fru Lyng

10.04.2014 kl.19:24

Emmieverlasting: Hihi jeg tittet bare på noen snutter på YouTube. Lærte basic der. Og nå går det litt i eget mønster og egne måter. Så prøv på ny????

Gi meg din kommentar

fru Lyng

fru Lyng

40, Hamar

------------------------------------ besøkende leser nå min blogg
------------------------------------ Jeg er ei dame med sterke meninger. Og jeg står for de!! Stort sett smilende og blid, men kan knurre! Jeg er gift med verdens herligste mann, og vi har to herlige barn, Go`gutten Leo Alexander, og go`jenta Emma Victoria. Blogger om det jeg finner interessant og som opptar meg..så det blir mye interiør, hus og hage...samt mine gull og mitt liv. En blogg for venner og familie. Men syns det er veldig kos at du stikker innom. Lurer du på noe...send meg en mail frulyng@me.com

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Arkiv

hits