mars 2016

Jeg prøver lykken!!

Dette er litt uvant for meg.....da jeg aldri egentlig har trengt å SØKE på jobb for at jeg trenger det.....
Da jeg var i jobb, enten som selvstendig eller ansatt, ringte det stadig vekk headhunters som ville ha meg over i en ny stilling.
I dag, som jeg desverre har blitt arbeidsledig grunnet økonomiske årsaker, er det HÅPLØST å få en jobb. 
Jeg søker jobber....men får ikke napp...så jeg tenkte...why not? 

JEG TESTER NETTET;)

Så dette er da meg......ARBEIDSSØKENDE....Løsningsorientert dame med lang ledererfaring og erfaring fra butikkdrift søker nye utfordringer.

Jeg er en dyktig kundebehandler og engasjert dame som stortrives som selger. Jeg har passert 40 tallet, er blid og energisk , og har lang og bred salgserfaring/lederkompetanse fra egne og eksterne firmaer.

I over 20 år har jeg jobbet med salg. De siste 17 årene både som selvstendig næringsdrivendedaglig leder og butikkleder/sjef.
Jeg søker nå nye utfordringer da arbeidsplassen min ble rammet av dårlig økonomi.

 

Salgsyrket er den jobben jeg trives best med. Jobbe med mennesker, skape tillit og stadig nå nye mål, ja da er jeg i mitt ess. Alltid ha noe å gjøre. Mange baller i luften?.da koser jeg meg. Jeg jobber veldig godt i hektiske miljøer. Er systematisk og fått en god evne til å skape tillit, relasjoner og lojalitet blant kundene mine.
Jeg har kunder som har fulgt meg gjennom tiår. Kanskje fordi kundebehandling og service er noe jeg setter meget høyt.

I 2004 kåret Hamars befolkning min butikk til «HAMARS TRIVELIGSTE BUTIKK» pga kunnskap, kreativitet, trivsel og ikke minst kundebehandling. Jeg føler derfor at salgsyrket, med fokus på kundebehandling og kunnskap, vil være en jobb for meg og min bakgrunn.

Jeg trigges av resultater og er veldig opptatt av å mestre det jeg driver med. Er systematisk og god erfaring med rapporter. Jeg yter mitt og  jobber hardt for å gjøre oppgavene mine best mulig. Som tidligere eier av 3 butikker kan jeg mye om det å drive butikk, men har fortsatt mer å lære. Jeg har utviklet en god forretningsforståelse og ser alltid etter nye løsninger om ting butter imot. Jeg jobber like godt selvstendig som på lag, og tar alltid godt vare på mine ansatte/medarbeidere ved å motivere, delegere og innføre trivsel på jobb.

Jeg mener trivsel er nøkkelen til gode medarbeidere og minimalt med fravær. Så gir man de ansatte god arbeidsplass, yter de ansatte best mulig

 

Om dere er på utkikk etter en dyktig og engasjert selger, eller om du som leser dette kjenner noen som trenger en dyktig og engasjert selger, med sosiale antenner og god forretningsforståelse?
En person som er lojal, selvstendig og godt likt av både kunder og medarbeidere?
En person som virkelig trives i salgsyrket og trigges av resultater?
Ja da er jeg den rette for deg/dere.

 

Jeg ser frem til å høre fra Dere.

Mail; frulyng@me.com

fru Lyng

fru Lyng

42, Hamar

------------------------------------ besøkende leser nå min blogg
------------------------------------ Jeg er ei dame med sterke meninger. Og jeg står for de!! Stort sett smilende og blid, men kan knurre! Jeg er gift med verdens herligste mann, og vi har to herlige barn, Go`gutten Leo Alexander, og go`jenta Emma Victoria. Blogger om det jeg finner interessant og som opptar meg..så det blir mye interiør, hus og hage...samt mine gull og mitt liv. En blogg for venner og familie. Men syns det er veldig kos at du stikker innom. Lurer du på noe...send meg en mail frulyng@me.com

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Arkiv

hits