Han ser det ikke ut til at vi blir kvitt heller.  Ganske merkelig land Norge. Her skal folk som er en trussel mot rikets sikkerhet ikke bare få gå fritt omkring.

Han kan få lov til å leke seg på Internett og oppfordre til handlinger mot verdens demokratier.  Han får lov til å holde pressekonferanser der han altså truer for eks, Erna Solberg på livet.

Siv Jensen skulle latt saken ligge og overlatt til Høyre og Erna å ta den opp til vurdering og anmeldelse selv.  Nå vil det bli nok et nederlag for Siv som ikke vil oppnå noe annet enn at den ekstreme venstresiden igjen vil vinne mediakampen om Mullaen.  Denne kampen skulle Erna fått tatt selv om hun føler for det!  Det er hennes sak og ikke FRP sin oppgave.

En utvist mann på vent får holde pressekonferanse! I en pressekonferanse der enkelte medier er utelukket!  I demokratiet Norge er TV2 utelukket!?   Der holder han en pressekonferanse og stikker av i ren ?aksjonstil? i etterkant ser det ut til ifølge informasjoner.

Legg merke til tolken,  mannen som sitter ved siden av Kekar på denne pressekonferansen!  Var det etter spesielle ønsker eller er det slik at ?helten? er langt mer politisk engasjert enn han er villig til å innrømme ?  Jeg ser at både Reuters og Al Jazeera var invitert, men finner ikke noe om denne saken der.  I så fall er den gått i den arabiske verden.

?Dør jeg , dør den som kaster meg ut? sier Mullaen og soler seg i glansen i kraft av sin styrke.  Han har klart å tvinge Norge i kne!  Ikke merkelig at amerikanere flest ser på Norge som noen rart.  Heller ikke rart med tanke på at Obama fikk fredsprisen.  Da fattet de heller ikke noe av Norge.

En vennskaps nasjon som har en mann som de slipper løs på nettet som oppfordrer til drap på amerikanere?  Da blir det litt merkelig det hele.

Drapsforsøket på Krekar i januar kan like gjerne være et skuespill som et faktisk forsøk. At svigersønnen ble skadet kan like gjerne være en tabbe som noe annet.

Etter det skulle mannen vært satt i forvaring.  Ikke minst må han bli passet på av hensyn til seg selv.  At han bør interneres etter slike utspill som det vi nå har vært vitne til er hevet over tvil.  Det eneste vi som nasjon beviser ved at han fortsatt går fri og får si og gjøre hva han vil, er at vi ikke har ryggrad.  Ikke engang til å forsvare oss selv mot slike personer.

En del av våre institusjoner har plass for folk som dette.

I noen tilfelle er det slik at dersom det finnes folk som setter seg ut over alle regler som eksisterer.  Da kan de ikke forvente å behandlet etter det samme regelverket.  Internering og deaktivisering er ingen stor pris for ham å betale. Han beholder jo livet!

Meling har kanskje lite inntekter for tiden siden han ønsker selg flere anmeldelser av sin klient.  Imidlertid bør Mullaen få lov til å betale selv etterhvert som han setter seg i umulige situasjoner.

Å være en rettsstat koster.  Det ser vi en rekke åpenbare forhold av.  I noen tilfelle , som i krig må man se bort fra det.  Mullaen erklærer krig mot norske politikere og det bør få konsekvenser.

Et lite råd  til deg Siv Jensen. La saken ligge og la Høyre ta det selv.  Det blir brukt både deg og FRP senere.  Dessuten blir det Storberget som må ta støyten nå!

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10008583

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10004217

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10008662

At mullaen ønsker å leve så normalt som mulig må være en sannhet med modifikasjoner.  

Da ville han valgt ei annen linje.  Det han viser er hvor stor respekt han har for Norge som stat.  

Den er lik 0 !

http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/meling-om-krekar-ingen-god-soeknad-fra-krekar-3227133.html